Libnet.ro
UNICEF

18:00

Executia bugetara la doua luni: cheltuieli cu salarii la cer, investitii la pamant

România Liberă România Liberă,
Executia bugetara la doua luni: cheltuieli cu salarii la cer, investitii la pamant

Executia bugetului general consolidat pe primele doua luni din 2017 s-a incheiat cu un excedent bugetar in scadere fata de aceeasi perioada a anului trecut. in conditiile unor cheltuieli explozive cu salariile si pensiile, Guvernul a taiat masiv de la investitii. continuă pe România Liberă

Presedintele Consiliului Fiscal avertizeaza: Cheltuielile cresc mai repede decat ar trebui conform proiectiei bugetare. Daca nu se fac corectii la executia bugetara, exista riscul sa depasim chiar si deficitul de 3,6%

Presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru, a declarat, pentru Mediafax, ca proiectia bugetara pentru 2017 pare subestimata pentru cheltuieli, acestea crescand mai repede decat ar trebui conform proiectiei bugetare. Totodata, el sustine ca daca nu se fac corectii la executia bugetara exista riscul sa existe un deficit bugetar mai mare de 3,6%.

Executia bugetara a incheiat primele doua luni cu un excedent de 397,1 milioane de lei, in scadere cu 50% fata de 2016

Executia bugetului general consolidat pe lunile ianuarie si februarie an s-a incheiat cu un excedent de 397,1 milioane de lei, reprezentand 0,05% din PIB, in scadere fata de perioada similara a anului trecut, cand executia bugetara a consemnat un excedent de 788,1 milioane de lei, cu o pondere de 0,10% din PIB, a anuntat Ministerul Finantelor.

Veniturile la buget sunt mai mici cu 1,4% in primele doua luni, fata de anul precedent

Veniturile la bugetul general consolidat au ajuns in primele doua luni din 2017 la 34,9 miliarde de lei, cu 1,4% mai mici, in termeni nominali, fata de aceeasi perioada a anului trecut, arata executia.

Veniturile la buget sunt in scadere cu 1,4% fata de primele doua luni ale anului trecut

Veniturile la bugetul general consolidat au insumat in primele doua luni ale anului 34,9 miliarde lei 4,3% din PIB), cu 1,4% mai mici, in termeni nominali, fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit excutiei bugetare publicate luni de Ministerul Finantelor.

Patru indivizi din Pietroasele au fost retinuti la doua luni dupa ce au talharit un barbat de 77 de ani

Au trecut doua luni de cand au comis o talharie si au crezut ca scapa basma curata. Pe 27 martie, politistii de investigatii criminale din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau au efectuat cinci perchezitii domiciliare pe raza localitatii Pietroasele, la persoane banuite de comiterea unei infractiuni de talharie.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )