Libnet.ro
UNICEF

05:30

Experienta incredibila prin care a trecut Monica Anghel

Antena3 Antena3,
Experienta incredibila prin care a trecut Monica Anghel

Monica Anghel se relaxeaza in timpul liber, in cel mai frumos mod posibil. Cantareata a plecat intr-o vacanta superba alaturi de familia ei. A calatorit prin mai multe tari si a avut parte de experiente. continuă pe Antena3

Metode simple prin care poti afla daca telefonul tau este interceptat

In prezent, exista un numar de metode eficiente si indicii prin care o persoana poate afla daca telefonul ii este interceptat. inainte de a va prezenta lista de mai jos, probabil ar trebui sa mentionam faptul ca nu exista virusiin adevaratul sens al cuvantului pentru sistemul de operare al celor de la Google, Android fiind, [] Metode simple prin care poti afla daca telefonul tau este interceptat Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Hotararea CL Miercurea Ciuc, prin care se infiinta Tinutul Secuiesc, anulata DEFINITIV de instanta

Judecatorii au anulat definitiv hotararea consiliului local Miercurea Ciuc prin care se infiinta Tinutul Secuiesc. Potrivit instantei, documentul viza crearea unei entitati statale distincte, paralela cu.

Care Iri? Monica Gabor s-a mutat intr-o vila de lux din Malibu

S-a dat in vant dupa milionari si lux, iar Monica Gabor a avut parte de tot ceea ce si-a dorit mai mult.

Mesajul prin care o fata de 11 ani ii da papucii iubitului starneste uimirea tuturor

O fata de 11 ani din Texas a aflat ca prietenul ei are si alte iubite, motiv pentru care s-a gandit sa-i dea papucii. Modul in care s-a hotarat sa faca acest lucru i-a uimit pe toti. Potrivit.

Personalitatile din Grecia au semnat o scrisoare prin care cer mentinerea statului elen in Europa

Patruzeci de politicieni, profesori universitari, avocati si artisti au semnat o scrisoare deschisa in care pledeaza pentru mentinerea Greciei in Europa. Nana Mouskouri, Thanasis Valtinos, Alki Zei, Alekos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )