Libnet.ro
UNICEF

11:00

Experta din dosarul lui Oprisan, la DNA

România Liberă România Liberă,
Experta din dosarul lui Oprisan, la DNA

Experta din dosarul de coruptie al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, este audiata la DNA, in Capitala, fiind suspectata ca ar fi incercat sa intocmeasca o expertiza contabila favorabila sefului CJ, anunta Mediafax. continuă pe România Liberă

Experta din dosarul lui Marian Oprisan, audiata la DNA

Experta din dosarul de coruptie al lui Marian Oprisan este audiata la DNA, in Capitala, fiind suspectata ca ar fi incercat sa intocmeasca o expertiza contabila favorabila sefului Consiliului Judetean CJ) Vrancea, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Fiscul nu a recuperat cei 1.700.000 de euro din Dosarul Valiza in care Gigi Becali are de executat 3 ani de inchisoare

Condamnat la trei ani de inchisoare cu executare, in unul dintre cele mai mediatizate dosare de coruptie, din lumea sportului, George Becali a primit sentinta definitiva a ICCJ in luna iunie 2013, dupa 1. 629 de zile de la trimiterea in judecata. Instanta a decis atunci si confiscarea sumei de 1. 000 de Euro, de la inculpatii George Becali si Teia Sponte fost vice presedinte in Consiliul de Administratie al Clubului Steaua Bucuresti), invinuiti de dare de mita si fals in inscrisuri.

Fiscul nu a recuperate inca sumele de 119.000 lei si 200.000 de euro din dosarul Catalin Voicu

Agentia Nationala de Administrare Fiscala nu a recuperat cei 119. 000 lei si 200. 000 de euro de la fostul senator PSD, Catalin Voicu, in dosarul in care acesta ispaseste o condamnare de 7 ani de inchisoare pentru trafic de influenta, alaturi de afaceristii Costel Casuneanu si Marius Locic. Hotararea definitiva si irevocabila a judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost luata pe 22 aprilie 2013, la 1846 de zile de la inceperea urmaririi penale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )