Libnet.ro
UNICEF

06:45

Expertiza toxicologica in cazul Cristinei Topescu. Cat dureaza si ce poate arata

Adevărul Adevărul,
Expertiza toxicologica in cazul Cristinei Topescu. Cat dureaza si ce poate arata

Expertiza medico-legal anu s-a efectuat din cauza trupului aflat in stare avansata de putrefactie al Cristinei Topescu. Medicii vor face o verificare toxicologica, dupa ce in stomacul jurnalistei au fost gasite urme de medicamente,. continuă pe Adevărul

Expertiza toxicologica in cazul Cristinei Topescu: Medicii au gasit urme de medicamente

Expertiza medico-legala nu a putut fi facuta, din cauza trupului aflat in stare avansata de putrefactie al Cristinei Topescu, medicii stabilind ca e necesara o verificare toxicologica, dupa ce in stomacul jurnalistei au fost gasite urme de medicamente, au afirmat, pentru Mediafax, surse din ancheta.

Ce au descoperit medicii in stomacul Cristinei Topescu. Detaliul care poate rasturna ancheta in cazul mortii ei

Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat in jur, chiar daca ultimii ochi care au vazut-o in viata au fost cei ai cainilor ei. A murit parasita si gasita pe 12 ianuarie fara suflare. Medicii legisti i-au ridicat trupul, drept urmare au aparut noi detalii despre ziua si motivul decesului jurnalistei. Ce au descoperit medicii .

Femeia care a sunat la 112 sa alerteze autoritatile in cazul Cristinei Topescu: Am intrat in panica pentru ca toate telefoanele erau inchise. Cris nu s-a sinucis!

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Cris nu s-a sinucis, afirma cea care si-a dat seama ca ceva nu e in regula cu prezentatoarea tv.

Femeia care a sunat la 112 sa alerteze autoritatile in cazul Cristinei Topescu: Avea obiceiul sa nu dea un semn si 2 saptamani, apoi sa sune. Asa era ea. Acum toate telefoanele erau inchise. Nu s-a sinucis!

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Cris nu s-a sinucis, afirma cea care si-a dat seama ca ceva nu e in regula cu prezentatoarea tv.

EXCLUSIV Vecinii i-au facut peste 20 de plangeri la Politie Cristinei Topescu. Motivul pentru care au pornit un razboi cu jurnalista

Jurnalista Cristina Topescu a fost gasita fara suflare, in casa sa. Descoperita intr-o stare de putrefactie, motiv pentru care nu a putut fi realizata o expertiza medico-legala, s-a stins fiind inconjurata de cainii sai. A avut o viata si un sfarsit demn de poveste, dar nu si de mila, caci a trait demn. Nu i-a .

Prietena Cristinei Topescu rupe tacerea. Jurnalista nu avea bani nici macar pentru chirie. Cat de greu i-a fost in ultimii ani

Decesul Cristinei Topescu a trezit foarte multe semne de intrebare, mai ales dupa aflarea detaliilor despre modul in care a sfarsit fosta prezentatoare TV. Moartea acesteia a fost confirmata duminica, pe 12 ianuarie, de catre autoritati. A fost facut public faptul ca vedeta fusese gasita fara suflare, dar si ca ramasitele pamantesti ale acesteia se .

Ce a cerut procurorul in cazul mortii Cristinei Topescu. Detaliul care ar putea schimba total ancheta

Cristina Topescu a murit, in jurul datei de 31 decembrie 2019, trupul neinsufletit fiind gasit, duminica seara, de politistii care au fost alertati de o vecina. in locuinta vedetei TV au fost gasite si cadavrele a doi caini, iar procurorul de caz a dorit sa inlature toate ipotezele cu privire la moartea animalelor, cerand de .

Cat de celebra a fost familia Cristinei Topescu. Cine au fost bunicii sai si unde au locuit acestia

Dragostea pentru cai l-a facut celebru. Este vorba despre Felix Topescu, bunicul vedetei TV care a fost gasita decedata in propria locuinta pe 12 ianuarie. Putina lume stie insa ca bunicul Cristinei Topescu, un talentat calaret roman, s-a nascut la Calarasi, pe 14 martie 1906, intr-o familie de dascali. Bunica prezentatoarei TV, Erato, avea origini italiene si a fost director de scoala la Calarasi.

De ce nu poate fi stabilita cauza mortii Cristinei Topescu. Cand vor aparea primele rezultate ale analizelor

Medicii legisti au efectuat, luni, autopsia Cristinei Topescu, insa nu au putut stabili cu exactitate cauza decesului produs in jurul datei de 31 decembrie 2019, intrucat trupul jurnalistei era intr-o stare foarte avansata de putrefactie. Ea va fi incinerata, miercuri, in cadrul unei slujbe care va avea loc la Crematoriul Uman. Medicii legisti nu au .

EXCLUSIV Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste ADN. Cum au gasit-o, de fapt, politistii

In cazul mortii Cristinei Topescu a fost deschis si un dosar pentru moarte suspecta, fiind o procedura in astfel de situatii. De asemenea, in dimineata de luni, la o zi dupa ce i-a fost confirmat decesul, s-a aflat ca vor fi facute si teste ADN. Motivul pentru care Cristinei Topescu i se fac acum teste .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )