Libnet.ro
UNICEF

22:15

Femeia care a sunat la 112 sa alerteze autoritatile in cazul Cristinei Topescu: Avea obiceiul sa nu dea un semn si 2 saptamani, apoi sa sune. Asa era ea. Acum toate telefoanele erau inchise. Nu s-a sinucis!

Antena3 Antena3,
Femeia care a sunat la 112 sa alerteze autoritatile in cazul Cristinei Topescu: Avea obiceiul sa nu dea un semn si 2 saptamani, apoi sa sune. Asa era ea. Acum toate telefoanele erau inchise. Nu s-a sinucis!

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Cris nu s-a sinucis, afirma cea care si-a dat seama ca ceva nu e in regula cu prezentatoarea tv. continuă pe Antena3

Femeia care a sunat la 112 sa alerteze autoritatile in cazul Cristinei Topescu: Am intrat in panica pentru ca toate telefoanele erau inchise. Cris nu s-a sinucis!

Cristina Topescu a fost gasita moarta in casa, duminica seara, dupa ce o femeie, apropiata a acesteia, a sunat la 112. Cris nu s-a sinucis, afirma cea care si-a dat seama ca ceva nu e in regula cu prezentatoarea tv.

Femeia care a facut 44 de copii pana la 36 de ani. Ce a patit acum este revoltator

O femeie din Uganda a dat nastere la 44 de copii pana la varsta de 36 de ani. Cazul tinerei mame a intrat in istorie si a impresionat o lume intreaga. Acum, insa, tinerei i s-a interzis sa mai faca alti copii. Cum a reactionat aceasta la aflarea vestii? Femeii care a nascut 44 de .

Ce au descoperit medicii in stomacul Cristinei Topescu. Detaliul care poate rasturna ancheta in cazul mortii ei

Disparitia brusca a Cristinei Topescu a socat in jur, chiar daca ultimii ochi care au vazut-o in viata au fost cei ai cainilor ei. A murit parasita si gasita pe 12 ianuarie fara suflare. Medicii legisti i-au ridicat trupul, drept urmare au aparut noi detalii despre ziua si motivul decesului jurnalistei. Ce au descoperit medicii .

Expertiza toxicologica in cazul Cristinei Topescu: Medicii au gasit urme de medicamente

Expertiza medico-legala nu a putut fi facuta, din cauza trupului aflat in stare avansata de putrefactie al Cristinei Topescu, medicii stabilind ca e necesara o verificare toxicologica, dupa ce in stomacul jurnalistei au fost gasite urme de medicamente, au afirmat, pentru Mediafax, surse din ancheta.

Care a fost ultima dorinta a Cristinei Topescu. Rares Bogdan a dezvaluit tot, cu lacrimi in ochi

Trupul neinsufletit al Cristinei Topescu a fost gasit de catre oamenii legii pe 12 ianuarie 2020. Jurnalista nu mai fusese vazuta de aproximativ trei saptamani, dupa cum a confirmat si vecina care a alertat autoritatile. Decesul acesteia a fost unul socant pentru multe vedete si personalitati TV de la noi. Rares Bogdan a reactionat, la .

Digisport: Si-a uitat borseta intr-o benzinarie din Focsani si s-a intors rapid dupa ea. Femeia care i-a inapoiat-o a avut surpriza vietii ei

Brazilianul Adailton a fost unul dintre starurile celor de la FC Vaslui in perioada in care trupa lui Adrian Porumboiu se lupta la titlu in Liga 1. Impresarul Mugurel Ilisei a povestit un gest extraordinar facut de fostul fotbalist, pe vremea cand juca in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )