Libnet.ro
UNICEF

00:07

Expertul Covid-19 din Germania, despre relaxarea restrictiilor: imi fac griji ca vom avea un al doilea val de infectii

Adevărul Adevărul,
Expertul Covid-19 din Germania, despre relaxarea restrictiilor: imi fac griji ca vom avea un al doilea val de infectii

Germania a inregistrat 6. 866 de decese si 165. 000 de persoane infectate pana luni, 4 mai, ziua in care restrictiile de circulatie au intrat in prima faza de relaxare. Christian Drosten, consultatul guvernului german in probleme de COVID-19, crede ca landurile vor exagera cu relaxarea si va exista un al doilea val de infectii. continuă pe Adevărul

Ionel Danca, despre relaxarea masurilor dupa data de 15 mai: Sunt avute in vedere toate optiunile

Ionel Danca, seful cancelariei prim-ministrului Ludovic Orban, a declarat luni, intr-o interventie televizata, ca relaxarea restrictiilor dupa data de 15 mai este un obiectiv pe care Guvernul Romaniei il are i.

Cum va fi in clinicile de medicina estetica dupa relaxarea restrictiilor COVID-19

Masurile de relaxare estimate pentru a doua jumatate a lunii mai vor facilita inclusiv revenirea populatiei in clinicile de medicina si chirurgie estetica pentru reimprospatarea si corectarea aspectului fizic.

Cum va arata munca la birou dupa relaxarea restrictiilor: un program mai flexibil si lucru de acasa

Munca de birou va fi reluata dupa relaxarea restrictiilor, dar nu la fel ca pana acum. Se va lucra cateva zile pe saptamana, iar unii angajati ar putea sa lucreze remote. Companiile cauta in continuare solutii de distantare sociala.

Declaratii contradictorii ale ministrului de Interne si ale premierului privind relaxarea restrictiilor si deplasarile in afara localitatilor Ce spune Orban despre redeschiderea hotelurilor si a restaurantelor

Romanii se vor putea deplasa in afara localitatii dupa 15 mai doar pentru anumite motive, precum in interes de serviciu, la rude sau pentru munci agricole, a declarat luni seara premierul Ludovic Orban. El a mai spus ca de la jumatatea acestei luni se va redeschide comertul, dar mall-urile raman inchise, si vor fi redeschise si hotelurile si pensiunile, dar nu si restaurantele, barurile si cafenelele. Ministrul Marcel Vela spunea in urma cu cateva ore ca dupa acesta data romanii vor putea pleca din localitate pentru a merge la munte ca sa faca drumetii sau alpinism.

COVID-19: Italia incepe relaxarea restrictiilor. Peste 4 milioane de angajati isi reiau activitatea

Italia a devenit prima tara din lume care a comandat un blocaj la nivel national. Si acum, dupa mai bine de doua luni de carantina impusa, italienilor li se permite sa reia unele activitati. Ei se vor putea.

Romanca din Germania, ucisa cu bestialitate de sot: Mi-a spus ca s-a casatorit cu mine doar din mila

O romanca stabilita in Germania a fost ucisa cu bestialitate chiar de sotul sau, dupa ce acesta s-a suparat ca i s-a spus ca a fost luat de mila.

Aviz favorabil din partea ministrului de interne din Germania pentru reluarea fotbalului

O decizie in privinta fotbalului din Germania intrerupt din cauza pandemiei de coronavirus este asteptata pe data de 6 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )