Libnet.ro
UNICEF

18:15

Explicatiile primei infrangeri din ultimii doi ani pe care Steaua a suferit-o in deplasare: Viciere de rezultat

Adevărul Adevărul,
Explicatiile primei infrangeri din ultimii doi ani pe care Steaua a suferit-o in deplasare: Viciere de rezultat

Steaua a produs surpriza in etapa a XI-a, dupa ce a pierdut prima deplasare in ultimii doi ani, plecand invinsa de la ASA Targu Mures 1-0). continuă pe Adevărul

Explicatiile primei infrangeri din ultimii doi ani pe care Steaua a suferit-o in deplasare

Steaua a produs surpriza in etapa a XI-a, dupa ce a pierdut prima deplasare in ultimii doi ani, plecand invinsa de la ASA Targu Mures 1-0).

Explicatiile primei infrangeri pe care Steaua a suferit-o in deplasare in ultimii doi ani

Steaua a produs surpriza in etapa a XI-a, dupa ce a pierdut prima deplasare in ultimii doi ani, plecand invinsa de la ASA Targu Mures 1-0).

Romania, cea mai buna pozitie din ultimii cinci ani in clasamentul FIFA. Vezi TOP 10

Nationala Romaniei a urcat, in clasamentul FIFA, pana pe locul 21, cea mai buna pozitie ocupata de tricolori in ultimii 5 ani. in martie 2009 Romania ocupa locul 20, dupa care a coboat in clasament.

Romania urca 5 pozitii in clasamentul FIFA: Locul 21, cea mai buna clasare din ultimii cinci ani si jumatate

Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 21, cu 876 de puncte, dupa o urcare de cinci pozitii, in ierarhia FIFA-Coca Cola, data publicitatii joi, aceasta fiind cea mai buna clasare a tricolorilor din martie.

Record de temperatura: cea mai geroasa noapte de toamna din ultimii 30 de ani, in judetul Botosani

Meteorologii botosaneni spun ca noaptea trecuta a fost inregistrat de termometre un record de temperatura. Este vorba de cea mai geroasa noapte de toamna din ultimii 30 de ani in judetul Botosani. in ultimele doua zile a nins abundent la Botosani.

Primul bolnav de Ebola din Mali a murit. O fetita de doi ani nu a rezistat luptei cu virusul

O fetita de doi ani, care este primul caz de contaminare cu Ebola din Mali, a murit, au anuntat vineri oficiali din aceasta tara, iar Organizatia Mondiala a Sanatatii a avertizat ca este posibil ca multe.

Romanii si seful statului. Statisticile din ultimii 24 de ani indica cine va iesi acum presedinte in fiecare regiune a tarii

Statisticile celor sase runde de alegeri prezidentiale care au avut loc in Romania dupa 1990 contureaza un profil de alegator aferent fiecareia dintre regiunile istorice ale tarii si pot indica, cu o marja ridicata de siguranta, cum se va vota la scrutinul din noiembrie 2014.

Este cel mai SANATOS aliment din ultimii 100 de ani. Distruge CANCERUL si sporeste longevitatea

Semintele de chia provin de la planta numita Salvia hispanica, originara din America de Sud si consumata de azteci si mayasi timp de secole intregi. Desi sunt destul de putin folosite in bucataria romaneasca si europea.

Dosarul referendumului din 2012: 10 mandate au fost emise pentru persoane DECEDATE

Pe lista celor care au primit mandate de aducere sunt si 10 persoane care au decedat in ultimii doi ani. Au fost audiate imediat dupa referendum, dar intre timp au murit. Dezvaluirea a fost facuta de primarul comu.

Managerii privati din companiile de stat, esec de zeci de milioane de euro. Au venit, au incasat, au plecat

Managerii privati din companiile de stat reprezinta un esec de zeci de milioane de euro. in ultimii doi ani, resurse importante s-au risipit pentru recrutarea unor privati care sa preia fraiele unor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )