Libnet.ro
UNICEF

13:45

Explozie la Haga. O cladire s-a prabusit

Antena3 Antena3,
Explozie la Haga. O cladire s-a prabusit

Cel putin noua persoane au fost ranite duminica, la Haga, dupa ce o cladire rezidentiala cu trei etaje s-a prabusit din cauza unei explozii provocate de o scurgere de gaze, transmit dpa si Reuters, citand. continuă pe Antena3

Atentat cu bomba in Irak. Cel putin patru politisti ucisi si 11 raniti

Cel putin patru politisti au fost ucisi si 11 au fost raniti in urma exploziei a doua bombe de pe marginea drumului care au vizat convoaie de politie in atacuri separate din nordul Irakului duminica, au.

UPDATE Cel putin 27 de morti si mai multi raniti n doua explozii la o catedrala din Filipine

Cel putin 27 de persoane au murit si alte zeci au fost ranite in urma unor explozii cauzate de doua bombe la o biserica din Filipine, printre victime aflandu-se civili si reprezentanti ai fortelor de ordine, informeaza Reuters.

VIDEO Tragedie n Brazilia. Cel putin 9 morti si 300 de disparuti, dupa ruperea unui baraj minier: Sansele sa mai gasim supravietuitori sunt minime

Cel putin noua persoane au murit si alte 300 sunt date disparute dupa ruperea, vineri, a unui baraj al gigantului minier Vale in statul brazilian Minas Gerais sud-est). Sansele ca persoanele disparute sa fie gasite in viata sunt minime.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )