Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un incendiu izbucnit intr-un bar de karaoke din Hanoi a provocat moartea a 13 oameni

B1 B1,
Un incendiu izbucnit intr-un bar de karaoke din Hanoi a provocat moartea a 13 oameni

In urma unui incendiu ce a izbucnit intr-un bar de karaoke din Hanoi, capitala vietnamului, treisprezece persoane s-au stins din viata. Sute de pompieri si politisti au fost mobilizati. continuă pe B1

13 morti in urma unui incendiu produs intr-un bar de karaoke din Vietnam

13 oameni si-au pierdut viata intr-un incendiu produs intr-un bar de karaoke din capitala vietnameza Hanoi, a anuntat presa de stat din aceasta tara, potrivit News. ro. Incendiul a izbucnit in bar, intr-o cladire cu 8 etaje, marti dupa-amiaza, in cartierul Cau Giay din Hanoi.

Treisprezece morti in Vietnam, in urma unui incendiu intr-un bar de karaoke din Hanoi

Treisprezece persoane au murit intr-un incendiu la un bar de karaoke in capitala vietnameza Hanoi, potrivit presei de stat, relateaza BBC.

O persoana ranita si alte aproximativ 25 evacuate in urma unui incendiu izbucnit intr-un bloc din Pitesti

O persoana a fost ranita, avand arsuri superficiale pe fata si maini, in urma unui incendiu izbucnit in apartamentul acesteia situat la etajul sase al unui bloc din Pitesti. Aproximativ 25 de locatari au fost evacuati de pompieri.

Sighisoara: Trei persoane au fost ranite intr-o explozie intr-un bar

Trei persoane au fost ranite, miercuri, intr-o explozie care a avut loc intr-un bar din Sighisoara. Deflagratia a fost cauzata de o butelie cu gaz.

Explozie intr-un bar din Sighisoara: Trei persoane au fost ranite (VIDEO)

Panica in Sighisoara. Trei persoane au fost ranite grav dupa o explozie intr-un bar. Localul se afla chiar la parterul unui bloc. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Horea a.

Incendiu puternic intr-un bloc din centrul Pitestiului: Am urcat pana la ultimul etaj, unde se auzeau strigate de ajutor

Un incendiu a izbucnit in aceasta seara in plin centrul Pitestiului , la etajul 6 al blocului Mobilux. Un batran a fost ranit si alte 40 de persoane au fost evacuate de politistii locali si pompieri.

Premierul Muntenegrului, aflat de 25 de ani la conducerea tarii, demisioneaza, dupa ce a sugerat ca Rusia a fost implicata intr-un presupus complot din ziua alegerilor

Milo Djukanovici, cel care a condus Muntenegru din postura de prim-ministru sau de presedinte vreme de 25 de ani, va demisiona din functia de premier si va fi inlocuit de adjunctul sau, Dusko Markovici, a.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )