Libnet.ro
UNICEF

23:16

Explozie intr-un bloc de garsoniere din Targu Mures. Un copil si o femeie au fost raniti

Antena3 Antena3,
Explozie intr-un bloc de garsoniere din Targu Mures. Un copil si o femeie au fost raniti

O femeie si un copil au fost raniti intr-o explozie care a avut loc, sambata dimineata, si care a distrus aproape in intregime o garsoniera de la ultimul etaj al unui bloc de locuinte din Targu Mures. Cei. continuă pe Antena3

Explozie intr-un bloc de garsoniere din Targu-Jiu. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane, o femeie si un copil, au fost ranite intr-o explozie care a avut loc in urma cu putin timp intr-un bloc de garsoniere din Targu. -Mures. Cei doi raniti au fost transportati de urgenta la.

Explozie intr-un apartament din Targu Mures. Un copil de 10 ani si o femeie, raniti

Un copil de zece ani si o femeie au fost raniti, sambata dimineata, in urma unei explozii care a distrus aproape in intregime un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Targu Mures, ranitii fiind preluati de echipajele medicale, alaturi de doi vecini, care au suferit atacuri de panica, relateaza Mediafax.

UPDATE Explozie intr-un apartament din Targu Mures. Un copil de 10 ani si o femeie, raniti

Un copil de zece ani si o femeie au fost raniti, sambata dimineata, in urma unei explozii care a distrus aproape in intregime un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Targu Mures, ranitii fiind preluati de echipajele medicale, alaturi de doi vecini, care au suferit atacuri de panica, relateaza Mediafax.

Explozie la un bloc din Targu Mures: Un copil de zece ani si o femeie au fost raniti

Un copil de zece ani si o femeie au fost raniti, sambata dimineata, in urma unei explozii care a distrus aproape in intregime un apartament al unui bloc din Targu Mures. Ranitii au fost preluati de.

Explozie la Targu Mures: un copil si o femeie au fost raniti in apartamentul in care locuiau

Un copil de zece ani si o femeie au fost raniti in urma unei explozii care a distrus aproape in intregime un apartament de la ultimul etaj al unui bloc din Targu Mures, ranitii fiind preluati de echipajele medicale, alaturi de doi vecini, care au.

Antal Arpad: Daca premierul nu isi instruieste prefectii, in secuime se poate intampla ce a fost la Targu Mures in '90

Primarul municipiului Sfantul Gheorghe, Antal Arpad, a declarat sambata, de la tribuna Consiliului Reprezentantilor Unionali CRU) al Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR) de la Targu Mures, ca daca premierul Victor Ponta nu il va instrui pe prefectul de Covasna sa lase in pace maghiarii, atunci in secuime s-ar putea intampla ce s-a intamplat in martie 1990 la Targu Mures, scrie Agerpres.

UDMR il avertizeaza pe Victor Ponta: Risca o situatie ca la Targu Mures, in 1990!

Antal Arpad, primarul municipiului Sfantu Gheorghe, a declarat sambata, de la tribuna Consiliului Reprezentantilor Unionali CRU) al Uniunii Democrate Maghiare din Romania UDMR) de la Targu Mures, ca daca.

Comuna Hodosa din judetul Mures buturuga mica in calea carului CNS privind crearea Tinutului Secuiesc

Administratia locala din comuna Hodosa, judetul Mures exclusiv UDMR si PCM, s-a opus adoptarii Memorandumului Cosiliului National Secuiesc, privind crearea unei regiuni administrative a Romaniei care sa fie denumita Tinutul Secuiesc si care sa cuprinda 153 de localitati din judetele Mures, Harghita, Covasna, Brasov si Bacau.

Primul implant de inima artificiala din Romania va fi realizat la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures

Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant IBCvT) din Targu Mures se pregatesc de o premiera nationala. Vor face primul implant de inima artificala. Pacientii de pe listele de asteptare.

Un violator din Targu-Jiu se dadea drept angajator si le intindea capcane femeilor care isi cautau serviciu

Un barbat din Targu-Jiu a fost saltat de politisti pentru ca a violat si agresat mai multe femei care isi cautau serviciu. Omul posta pe Internet locuri de munca inexistente si le chema pe femei la interviu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )