Libnet.ro
UNICEF

23:45

Explozie la o manastire din Suceava. Mai multe persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Explozie la o manastire din Suceava. Mai multe persoane au fost ranite

O explozie puternica a avut loc duminica dupa-amiaza la Manastirea Sihastria Raraului din Suceva. Cinci persoane au fost ranite in deflagratia care se pare ca a fost cauzata de o acumulare de gaze. continuă pe Antena3

Explozie la Manastirea Sihastria Raraului din cauza unei acumulari de gaze. Mai multe persoane, ranite usor

Mai multe persoane au suferit arsuri usoare sau zgarieturi in urma unei explozii produse duminica intr-o anexa a Manastirii Sihastria Raraului, din judetul Suceava. O singura persoana in stare de soc a fost dusa la spital, cu o taietura adanca la picior.

Nereguli la mai multe piete, terase si baruri din Bucuresti Politia a dat amenzi de peste 174.000 de lei

Amenzi in valoare totala de peste 174. 000 de lei au fost date de politistii bucuresteni, care au actionat in ultimele 24 de ore indeosebi pentru verificarea respectarii masurilor care se aplica pe durata starii de alerta. Nereguli au fost constatate de politisti la mai multe cluburi, terase, baruri, dar si piete.

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

EXCLUSIV Supraaglomerarea sectiilor de terapie intensiva de la spitalele COVID din Bucuresti: Situatia este una foarte dinamica, numarul exact de paturi libere sau ocupate modificandu-se de mai multe ori pe parcursul unei zile

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat vineri o noua crestere alarmanta a cazurilor de COVID-19 in Romania, alte 420 de persoane fiind confirmate pozitiv in ultimele 24 de ore. Totodata, autoritatile au.

Efectele relaxarii: de trei ori mai multe cazuri zilnice de COVID fata de luna mai. Cu ce sechele raman bolnavii vindecati

Numarul cazurilor de infectare cu noul coronavirus aproape ca s-a triplat in Romania, de la momentul in care au fost introduse masurile de relaxare: de la o medie de 100 de cazuri pe zi in prima jumatate a lunii mai, la sfarsitul lunii iunie au fost raportate aproximativ 300 de noi infectari zilnice.

Mai multe supermarketuri scot de la comercializare produse din cocos, pentru ca fructele sunt culese de maimute

Unele supermarketuri au scos de pe rafturi apa si ulei de cocos dupa ce a iesit la iveala ca produsele au fost folosite din fructe culese de maimute, relateaza BBC.

Problemele unui bolnav de diabet in Romania: Este nevoie de mai multe teste de glicemie

Diagnosticat la 15 ani cu diabet de tip 1, Ionut Dragan duce, de mai bine de doua decenii, o lupta asidua pentru a tine boala sub control. Fiind si presedintele Asociatiei Sport si Diabet, tanarul cunoaste bine toate dificultatile cu care se confrunta pacientii romani, de la administrarea tratamentului la ajutorul venit de la stat.

Tot mai multe companii parasesc Bursa din Johannesburg

Un numar tot mai mare de companii africane vor sa se retraga de la Bursa de Valori din Johannesburg Johannesburg Stock Exchange - JSE) in acest an, considerand ca le va fi mai bine din punct de vedere financiar daca parasesc cea mai mare bursa din Africa, potrivit weetracker. com.

N-am stiut cum arata pixurile-spion, recunoaste sefa invatamantului din judetul cu cele mai multe fraude la BAC

Judetul Valcea a inregistrat in acest an cateva recorduri negative la sesiunea din iunie a examenului de bacalaureat: cea mai mica rata a promovarii si cei mai multi elevi eliminati din examen din cauza tentativelor de frauda.

Ramania inregistreaza cele mai multe noi cazuri COVID din regiune

Dintre tarile din regiune, Romania are curba cu cea mai mare crestere, depasind chiar media europeana. Prin comparatie, Slovacia a cunoscut o scadere a numarului de cazuri, urmata de o usoara crestere, iar Ungaria pare sa aiba o curba aplatizata, anunta Digi24.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )