Libnet.ro
UNICEF

18:00

Explozie uriasa la un imobil din Germania. Sunt 24 de victime

Antena3 Antena3,
Explozie uriasa la un imobil din Germania. Sunt 24 de victime

Doua zeci si patru de persoane a fost ranite, in cursul noptii de sambata spre duminica, intr-o explozie produsa intr-o cladire de locuinte din orasul Wuppertal, in vestul Germaniei, au anuntat. continuă pe Antena3

Alegeri n Turcia. Votul diasporei turce din Germania poate face diferenta

Pana marti seara, 1,44 milioane de turci cu drept de vot din Germania si-au putut exprima optiunea politica la urne. Dupa vot, multe lucruri se vor schimba in Turcia, iar reforma constitutionala va intra in vigoare.

BOMBA! Ce patesc TOTI romanii care si-au cumparat MASINI LA MANA A DOUA din Germania!

Multe dintre masinile second-hand cumparate de romani sunt aduse din Germania, dar, de multe ori, acestea vin cu mari probleme. Unele autovehicule pe care le vand samsarii nu pot fi inmatriculate in Romania.

Avertisment de ultima ora al meteorologilor: 32 de judete din tara sunt afectate(FOTO)

Meteorologii au emis joi o atentionate cod galben de ploi abundente si instabilitate atmosferica accentuata, pentru trei sferturi din tara. 32 de judete sunt vizate de avertizarea valabila vineri,.

FSANP: Doar 73 de condamnati din penitenciare sunt pentru abuz in serviciu. Scuze ar trebui cerute victimelor infractiunilor si angajatilor din penitenciare

In penitenciarele din Romania se aflau, la 30 ianuarie 2018, 73 de condamnati pentru abuz in serviciu, cifra care s-a redus semnificativ dupa aplicarea recursului compensatoriu, dar erau, in schimb, mii de criminali, talhari, violatori, traficanti de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )