Libnet.ro
UNICEF

18:46

Expozitia cu artisti de la New York, Paris, Toronto, inaugurata maine in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Expozitia cu artisti de la New York, Paris, Toronto, inaugurata maine in Bucuresti

Maine, 4 octombrie, va fi inaugurata expozitia de pictura si sculptura Gevork Chubaryan - Francoise Abraham - Costa Dvorezky, la Biblioteca Nationala a Romaniei. Publicul poate vedea lucrarile in perioada 5-12 ocotombrie, iar accesul este gratuit. continuă pe Adevărul

O parte din New York vine in Bucuresti. Expozitie inedita de pictura si sculptura la Biblioteca Nationala din Capitala

Lucrarile pictorului Gevork Chubaryan din New York, ale sculptoritei Francoise Abraham de la Paris si ale pictorului Costa Dvorezky din Toronto, vor fi expuse, in perioada 4 - 12 octombrie, la Biblioteca Nationala a Romaniei BNR).

China permite din nou accesul pe platformele Facebook si Twitter si pe site-ul The New York Times

China permite din nou accesul pe retelele Facebook si Twitter si pe site-ul The New York Times, dar numai pentru o zona de 27 de kilometri in jurul orasului Shanghai, considerat zona de liber schimb, informeaza site-ul tabloidului britanic Daily Mail,.

Panica intr-un parc din New York. Un cersetor a injunghiat tot ce i-a iesit in cale

Un om al strazii din New York, cu probleme psihice, a injunghiat, ieri seara, cinci persoane intr-un parc din orasul american. Atacatorul a folosit drept arma o foarfeca, iar printre victime se afla si un copil.

Stagiunea de toamna a Operei din New York, anulata din cauza problemelor financiare

Stagiunea de toamna a Operei din New York a fost anulata, dupa ce reprezentantii institutiei au reusit sa adune doar 2 milioane de dolari din cele 7 milioane necesare. Daca fondurile necesare nu vor fi obtinute,.

Cazul tortionarilor romani, prezentat in New York Times: Politicienii sunt dominati de apropiati din vechiul regim comunist

Tortionarii Alexandru Visinescu si Ion Ficior n-au lasat indiferenta presa straina. Publicatia New York Times face un scurt istoric al celor doua cazuri, ale caror procese, spun jurnalistii americani, nu vor.

FOTO Salveaza, de la New York, Rosia Montana

Aradeanca Anda Lupse 24 de ani) a organizat pana acum, in Statele Unite ale Americii, la New York, doua proteste fata de proiectul minier de la Rosia Montana si acum il pregateste pe al treilea.

FOTO Salveaza, de la New York, Rosia Montana: initiativa unei aradence din SUA

Aradeanca Anda Lupse 24 de ani) a organizat pana acum, in Statele Unite ale Americii, la New York, doua proteste fata de proiectul minier de la Rosia Montana si acum il pregateste pe al treilea.

Pamela Anderson va alerga la Maratonul de la New York in scop umanitar

Pamela Anderson 46 de ani) si-a anuntat participarea la Maratonul de la New York, duminica, pe contul ei de Twitter, totul in numele unei cauze umanitare, scrie People.

The New York Times: Procesul tortionarilor din Romania, calatoria unei tari intr-un trecut sadic

Cotidianul american The New York Times a publicat, duminica, un articol despre procesul tortionarilor din Romania, prezentand povestile celor doi sefi de penitenciare care au fost deconspirati: Alexandru Visinescu si Ion Ficior.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )