Libnet.ro
UNICEF

09:45

Facebook a avut cea mai buna zi de la intrarea pe bursa. Actiunile au urcat cu 20% ca urmare a rezultatelor financiare

Hotnews Hotnews,
Facebook a avut cea mai buna zi de la intrarea pe bursa. Actiunile au urcat cu 20% ca urmare a rezultatelor financiare

Actiunile Facebook au avut miercuri cel mai bun parcurs pe bursa, cotatiile urcand cu 20% ca urmare a rezultatelor financiare care indicau o crestere semnficativa a veniturilor obtinute in segmentul mobile. Actiunile au trecut de 23 dolari, insa sunt inca departe de valoarea de listare: 38 de dolari. Totusi, desi cea mai mare retea sociala a inregistrat pierderi de 59 milioane dolari in Q3, veniturile au urcat cu 32%, la peste 1,2 miliarde dolari. continuă pe Hotnews

Isarescu: Limitarea licitatiilor repo, cea mai buna metoda pentru reglarea cursului

Limitarea licitatiilor saptamanale repo derulate de Banca Nationala a Romaniei BNR) este o metoda mai rapida si mai eficace de actiune decat modificarea dobanzii de politica monetara, cu un impact mai important asupra cursului de schimb, a declarat, la Varsovia, Guvernatorul Bancii Centrale, Mugur Isarescu, citat de Bloomberg, potrivit Mediafax.

Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

In sedinta de miercuri actiunile au deschis cu 19. 13 dolari, iar la incheierea sedintei au ajuns la 23. 23 dolari, dupa ce au avut un maxim de 24. 25 dolari. A fost cea mai mare crestere zilnica a valorii.

Facebook a inregistrat cea mai mare crestere zilnica a actiunilor

In sedinta de miercuri actiunile au deschis cu 19. 13 dolari, iar la incheierea sedintei au ajuns la 23. 23 dolari, dupa ce au avut un maxim de 24. 25 dolari. A fost cea mai mare crestere zilnica a valorii.

Antonescu: Continuu sa cred ca monarhia constitutionala e cea mai convenabila forma de guvernamant

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, el fiind intrebat despre faptul ca fostul premier Tariceanu ar sustine revenirea la monarhie si raspunzand: Ma bucur ca numarul nostru creste.

Cea mai mare achizitie a unei companii din Rusia: Rosneft preia participatia BP la TNK-BP pentru circa 26 miliarde dolari

Grupul rus de stat Rosneft a incheiat, luni, cea mai mare achizitiei a unei companii din Rusia, prin preluarea a 50%din actiunile producatorului britanic de petrol BP la TNK-BP, pentru aproximativ 26 de.

Dacia Sandero, comentata in presa britanica. Este cea mai ieftina masina de pe piata Marii Britanii

Dacia Sandero este prezentata de presa de la Londra drept cea mai ieftina masina de pe piata britanica. Sandero va putea fi cumparat in Marea Britanie din ianuarie, la un pret putin sub de 6000 de lire.

Imagini impresionante cu pelerinajul de la Mecca. Peste doua milioane de musulmani s-au adunat in cea mai importanta zi a procesiunii

Peste doua milioane de musulmani se indreapta, la aceasta ora, spre o colina de langa Mecca, in cea mai importanta zi din marele pelerinaj al Islamului. Dupa ce si-au petrecut noaptea in corturi, in orasul.

Antonescu: Continui sa cred ca monarhia constitutionala e cea mai convenabila forma de guvernamant

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, scrie Mediafax. intrebat despre faptul ca fostul.

Crin Antonescu: O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania

Liderul liberal Crin Antonescu a afirmat, miercuri, ca O mornarhie constitutionala e categoric forma cea mai convenabila de guvernamant pentru o tara ca Romania, dupa ce a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza declaratia lui Calin Popescu Tariceanu, care a sustinut ca ar opta pentru reintroducerea monarhiei ca regim constitutional, in contextul revizuirii Constitutiei in 2013, iar cea de-a doua optiune pe care o sprijina este republica parlamentara.

Antonescu: Continui sa cred ca MONARHIA CONSTITUTIIONALA e cea mai convenabila forma de ...

Monarhia constitutionala este cea mai convenabila forma de guvernamant pentru o tara ca Romania, a declarat, miercuri, presedintele PNL, Crin Antonescu, el fiind intrebat despre faptul ca fostul premier Tariceanu ar sustine revenirea la monarhie si raspunzand: Ma bucur ca numarul nostru creste, potrivit Mediafax. El a facut aceasta declaratie raspunzand unor intrebari ale presei la Palatul Elisabeta, unde a participat la ceremonia in care ministrul Apararii, Corneliu Dobritoiu, i-a conferit .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )