Libnet.ro
UNICEF

18:45

Facebook a copiat din nou de la Twitter. Ce sunt HASHTAGURILE si cum pot fi folosite.

România Liberă România Liberă,
Facebook a copiat din nou de la Twitter. Ce sunt HASHTAGURILE si cum pot fi folosite.

Compania Facebook a anuntat, miercuri, lansarea unei noi functii care le permite utilizatorilor sa vada toate postarile publice scrise pe acelasi subiect, potrivit thenextweb. com. Noua functie lansata de Facebook este, de fapt, folosita de foarte mult timp pe reteaua de socializare Twitter. Astfel, cunoscutul hashtag, simbolizat prin semnul diez , va putea fi folosit si pe Facebook. Oficialii Facebook au spus ca hashtag reprezinta o parte vitala a culturii populare , iar decizia de a . continuă pe România Liberă

Lucian Duta, trimis de Basescu, din nou, in fruntea Casei Nationale de Sanatate

Lucian Duta revine in fruntea Casei Nationale de Sanatate de unde a plecat dupa ce si-a batut joc de bolnavii de cancer. Cel care l-a propulsat din nou in conducerea CNAS este chiar presedintele Traian.

Politia turca recurge din nou la VIOLENTA pentru a opri o manifestatie la Ankara.

Politia turca a utilizat duminica o cantitate importanta de gaze lacrimogene, dar si tunuri cu apa, pentru a dispersa o manifestatie la Ankara, la care participau cateva mii de persoane, in a zecea zi a unei miscari de contestare a regimului islamo-conservator, relateaza Mediafax. Sute de politisti antirevolta au utilizat gaze lacrimogene din abundenta, cu scopul de a disloca protestatari in Piata centrala Kizilay, scena unor manifestatii antiguvernamentale, ranind cel putin doua .

UPDATE Turcia, a 10-a zi de proteste: Manifestantii, asteptati din nou in strada duminica seara. / Premierul Erdogan: Nu dam socoteala unor grupuri marginale, rabdarea noastra are limite

Politia turca a utilizat gaze lacrimogene si tunuri cu apa pentru a dispersa aproximativ 5. 000 de manifestanti in centrul Ankarei noaptea trecuta, cand miscarea de contestare a regimului islamo-conservator a intrat in cea de-a zecea zi. Sute de politisti au utilizat in mod abundent gaze lacrimogene cu scopul de a-i disloca pe protestatari, care au blocat traficul rutier si au refuzat sa paraseasca Piata centrala Kizilay, scena manifestatiilor antiguvernamentale ce au loc de peste o saptamana. UPDATE ora 20:17): Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat duminica, la Ankara, ca rabdarea Guvernului sau are limite, in a zecea zi a unor manifestatii care reclama demisia sa. Noi suntem rabdatori, suntem intotdeauna rabdatori, dar rabdarea noastra are limite, a declarat Erdogan in fata catorva mii de sustinatori, la sosirea pe aeroportul din Ankara. Noi nu dam socoteala unor grupari marginale, ci in fata natiunii.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )