Libnet.ro
UNICEF

12:45

Facebook crede ca noua aplicatie te va face sa publici mai multe detalii personale

Adevărul Adevărul,
Facebook crede ca noua aplicatie te va face sa publici mai multe detalii personale

Chiar daca oamenii stau mai mult ca oricand pe Facebook, lucrurile pe care ei le publica sunt altele fata de acum cativa ani. Pe scurt, sunt prea putine detalii personale, de aceea Facebook pregateste o noua aplicatie. continuă pe Adevărul

Facebook lucreaza intens la o noua aplicatie

In speranta ca vor reusi sa remedieze macar partial problema partajarii de continut original, cei de la Facebook lucreaza la o noua aplicatie mobila in urma cu cateva zile confirmam un trend destul de grav descoperit pe Facebook. Degeaba a atins reteaua peste 1,5 miliarde de membri activi, daca acestia au devenit din ce in [].

Mai multe corturi ale candidatilor din Targoviste, vandalizate

Mai multe corturi ale unor candidati, amplasate in Targoviste, au fost distruse in ultimele zile. Candidatii pagubiti au anuntat ca vor depune plangeri la Politie pentru cele intamplate.

Sodexo va emite cu 25% mai multe tichete Cadou Pass pana la sfarsitul lunii aprilie

Sodexo Romania, companie care activeaza pe piata tichetelor de masa, va emite cu 25% mai multe tichete Cadou Pass in intervalul ianuarie - aprilie, in urma schimbarilor aduse de noul Cod Fiscal la impozitarea acestui beneficiu, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Care este comuna cu mai multe parcuri pe cap de locuitor decat Bucurestiul

O comuna din Ilfov are mai multe parcuri pe cap de locuitor decat are Capitala. Comuna Peris are putin peste 7. 500 de locuitori si cinci parcuri de dimensiuni uriase, scrie libertatea. ro. Asta.

De Pasti, vor circula mai multe troleibuze si microbuze

Mai multe troleibuze, dar si microbuze vor circula pe strazile Capitalei in timpul sarbatorilor pascale, au comunicat responsabilii din domeniu la sedinta operativa de la Primaria Chisinau luni, 25 aprilie, transmite IPN.

Bucuresti: Trafic restrictionat, in weekend, in mai multe zone

Traficul este restrictionat, in weekend, in mai multe zone din Bucuresti, ca urmare a organizarii mai multor evenimente, precum: o expozitie auto-moto, un eveniment sportiv, o procesiune religioasa cu ocazia Floriilor, un tur ciclist si retragerea cu torte a militarilor organizata de Ziua Fortelor Terestre.

Milionarul Ioan Niculae, trimis in judecata pentru mai multe infractiuni

Omul de afaceri Ioan Niculae, condamnat deja intr-un dosar penal si aflat in inchisoare, are tot mai mari probleme. Milionarul a fost trimis in judecata intr-un nou dosar in care.

Mai multe zone din trei judete, fara curent electric

Locuitorii mai multor zone din municipiul Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu raman, luni, fara curent electric, in urma unor lucrari de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie, planificate de Enel Distributie Muntenia S.

Mai multe minitornade au avut loc in curtea unei scoli din China. Cel putin un copil, luat pe sus (VIDEO)

Mai multi copii au fost luati pe sus in urma mai multor minitornade care au avut loc in curta unei scoli din China, potrivit ziariului italian Il Messaggero. Sutele de copii participau la un eveniment.

Romania ar putea primi mai multe trupe armate germane, la cererea lui Barack Obama (VIDEO)

Barack Obama cere Germaniei sa se implice mai mult in misiunile de aparare a statelor din estul Aliantei Nord-Atlantice, sustin surse citate de jurnalistii de la Der Spiegel. Presedintele american vrea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )