Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce facem in cazul unui accident din cauza unei masini inmatriculate in strainatate?

Auto Ro Auto Ro,
Ce facem in cazul unui accident din cauza unei masini inmatriculate in strainatate?

Accidentele rutiere sunt evenimente neplacute care nu sunt dorite de nimeni. Insa riscul producerii unui astfel de eveniment exista. Ce facem in situatia in care, pe teritoriul Romaniei, suntem accidentati din vina unui sofer avand autovehiculul inmatriculat in alta tara, de exemplu in Bulgaria? Ne informam de la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) din Romania. continuă pe Auto Ro

Trafic rutier intrerupt pe Transfagarasan intre Piscu Negru si Vidraru, in judetul Arges, din cauza unei viituri

Traficul rutier este intrerupt, marti dupa-amiaza, pe Transfagarasan, la kilometrul 92, in judetul Arges, din cauza unei viituri care a antrenat pietre, unele de dimensiuni mari, dar si pamant si copaci, transmite News. ro.

UPDATE Traficul rutier intrerupt pe Transfagarasan intre Piscu Negru si Vidraru, in judetul Arges, din cauza unei viituri, reluat partial

Drumul national 7C - Transfagarasan, care marti dupa-amiaza a fost blocat timp de peste o ora din cauza unei viituri, a fost redeschis circulatiei partial, o banda a drumului fiind deblocata, transmite News. ro.

Circulatia tramvaielor de pe linia 41, blocata din cauza unei defectiuni la reteaua de contact

Circulatia tramvaielor de pe linia 41 este blocata de la ora 14. 27 din cauza unei avarii la reteaua de contact, potrivit informatiilor furnizate de RATB. Avaria s-a produs la intersectia Str. Brasov/B. Dul Ghencea, sens catre terminalul Ghencea, circulatia tramvaielor fiind blocata in ambele sensuri.

Un pui de lup e la Zoo Craiova a murit din cauza unei penumonii netratate

Pneumonia poate fi partial prevenita prin vaccinare.

Un pui de lup de la Zoo Craiova a murit din cauza unei penumonii netratate

Pneumonia poate fi partial prevenita prin vaccinare.

Doua zboruri Wizz Air au fost anulate, din cauza ca un avion s-a ciocnit cu o pasare

Doua zboruri Wizz Air, de la Suceava la Bologna si de la Bologna la Craiova, programate marti, au fost anulate din cauza unei inspectii tehnice neprogramate, determinata de impactul avionului cu o pasare, au anuntat reprezentantii companiei.

UPDATE ISU: 33 de copaci cazuti in Bucuresti si Ilfov din cauza vantului, 13 autoturisme fiind avariate

Vantul puternic a dus la caderea a 33 de copaci in Bucuresti si Ilfov, este bilantul interventiilor ISU de luni seara, potrivit caruia 13 autoturisme au fost avariate, iar in opt cazuri a cazut tencuiala de pe unele cladiri. Comuna Lopataridin judetul Buzau a fost afectata de o viitura formata din cauza unei ploi torentiale, care a dus la iesirea din matca a raului Slanic, mai multe poduri si anexe gospodaresti fiind distruse, potrivit news. ro.

Bacau: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident produs pe DN 2, in care au fost implicate un TIR si doua camioane

Un sofer de 49 de ani, din judetul Iasi, a murit in timp ce incerca sa repare un camion, iar alte doua persoane au fost ranite grav, in urma unui accident produs, miercuri seara, pe DN 2, in judetul Bacau, si in care au fost implicate un TIR si doua camioane stationate in afara soselei, relateaza News. ro.

Bacau: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident produs pe DN 2, in care au fost implicate un TIR si doua camioane

Un sofer de 49 de ani, din judetul Iasi, a murit in timp ce incerca sa repare un camion, iar alte doua persoane au fost ranite grav, in urma unui accident produs, miercuri seara, pe DN 2, in judetul Bacau, si in care au fost implicate un TIR si doua camioane stationate in afara soselei, potrivit news. ro.

DN 1A, blocat intre Maneciu si Cheia din cauza aluviunilor si a copacilor cazuti in urma unei ploi

Drumul national 1A este blocat, duminica dupa-amiaza, intre Maneciu si Cheia, din cauza aluviunilor si a copacilor cazuti pe carosabil in urma unei ploi torentiale, informeaza Agerpres.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )