Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu saluta decizia lui Iohannis de a-l numi ca prim-adjunct la SRI pe Razvan Ionescu: Un general tanar, fara legatura cu fosta Securitate

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu saluta decizia lui Iohannis de a-l numi ca prim-adjunct la SRI pe Razvan Ionescu: Un general tanar, fara legatura cu fosta Securitate

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, prin numirea lui Razvan Ionescu in functia de prim-adjunct al directorului SRI, Klaus Iohannis i-a urmat exemplul, alegand un ofiter care n-a avut legatura cu fosta Securitate. continuă pe România Liberă

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia privind suspendarea decretului privind retragerea cetateniei moldovenesti a lui Traian Basescu

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, ar putea ataca la Curtea de Apel decizia instantei de judecata care a suspendat, luni, decretul privind retragerea cetateniei moldovenesti a fostului sef de stat Traian Basescu.

Traian Basescu: Laura Codruta Kovesi ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, in care au fost trecuti in revista nume importante.

Traian Basescu o acuza pe Laura Codruta Kovesi: Ne serveste minciuni la fiecare evaluare pe care o arata DNA-ul. E un politician de viitor, cu conditia sa nu se constate incalcari ale legii in activitatea dansei

Liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat vineri seara ca Laura Codruta Kovesi ne serveste minciuni in cadrul evaluarilor publicate de DNA si a declarat, in acest context, ca ea ar putea activa si ca om politic, daca nu se vor constata ilegalitati in munca ei ca procuror-sef al DNA.

Traian Basescu, despre ferma de porci a fiului liderului PSD: Dragnea nu si-a dat seama ca aceasta tranzactie de fapt a devoalat ca Teldrum este al lui (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre controversele aparute dupa ce jurnalistii de la Hotnews ai dezvaluit ca fiul liderului PSD, Valentin.

Traian Basescu, despre noul prim-adjunct al directorului SRI: Eu sper ca acest general tanar va avea mult mai mult caracter decat a avut Florian Coldea si nu va da in boala puterii (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre numirea in functia de prim adjunct a directorului Serviciului Roman de Informatii a generalului de brigada Razvan.

Traian Basescu: ii dau dreptate ministrului Justitiei care spune ca gratierea nu rezolva problema. Eu as da o gratiere foarte larga, acompaniata de o lege a executarii pedepselor(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre modificarea codurilor penale si legea gratierii. Fostul sef al statului este de parere ca.

Schimb de replici in plenul Parlamentului. Traian Basescu: Ar fi mai utila o ancheta pentru ferma de porci. Liviu Dragnea: Eu nu intru in aceasta mocirla

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, au avut un schimb de replici in cadrul plenului reunit in care s-a dezbatut raportul Comisiilor de buget-finante privind verificarea rectificarilor bugetare pozitive realizate de Guvernul Ciolos.

Traian Basescu: Dragii mei, va dau o veste proasta. Veti avea incasari de fonduri europene zero anul acesta

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat ca ceea ce s-a intamplat cu bugetul de stat in 2016 s-a intamplat cu bugetele tuturor Guvernelor din ultimii 15 ani, informeaza Agerpres.

Traian Basescu, atac la afacerile fiului lui Dragnea: Decat o comisie de ancheta pentru bugetul dlui Ciolos, mai bine o comisie de ancheta pentru ferma de porci din Teleorman

Prezent miercuri in plenul reunit al Parlamentului, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea cerand ca afacerile controversate ale fiului sau cu o ferma de porci din Teleorman sa fi.

Decretul lui Dodon a fost suspendat. Traian Basescu isi pastreaza cetatenia Republicii Moldova

Judecatoria Chisinau a emis o incheiere luni, 20 martie, de suspendare a decretului presedintelui Igor Dodon privind retragerea cetateniei Republicii Moldova lui Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )