Libnet.ro
UNICEF

09:00

Traian Basescu, despre noul prim-adjunct al directorului SRI: Eu sper ca acest general tanar va avea mult mai mult caracter decat a avut Florian Coldea si nu va da in boala puterii (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre noul prim-adjunct al directorului SRI: Eu sper ca acest general tanar va avea mult mai mult caracter decat a avut Florian Coldea si nu va da in boala puterii (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre numirea in functia de prim adjunct a directorului Serviciului Roman de Informatii a generalului de brigada Razvan. continuă pe B1

Noul prim-adjunct al SRI este generalul de brigada Razvan Ionescu, un fizician, expert in terorism si in combaterea armelor de distrugere in masa

Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, il va investi, joi, in functie pe noul prim-adjunct al SRI. Identitatea candidatului va fi anuntata in cursul zilei de joi. Potrivit SRI, nu este o persoana cunoscuta opiniei publice.

Traian Basescu, despre ferma de porci a fiului liderului PSD: Dragnea nu si-a dat seama ca aceasta tranzactie de fapt a devoalat ca Teldrum este al lui (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre controversele aparute dupa ce jurnalistii de la Hotnews ai dezvaluit ca fiul liderului PSD, Valentin.

Traian Basescu saluta decizia lui Iohannis de a-l numi ca prim-adjunct la SRI pe Razvan Ionescu: Un general tanar, fara legatura cu fosta Securitate

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, prin numirea lui Razvan Ionescu in functia de prim-adjunct al directorului SRI, Klaus Iohannis i-a urmat exemplul, alegand un ofiter care n-a avut legatura cu fosta Securitate.

inlocuitorul lui Florian Coldea. Generalul Razvan Ionescu a fost numit in functia de prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit pe generalul de brigada Razvan Ionescu in functia de prim-adjunct al directorului SRI. Razvan Ionescu are 45 de ani si o experienta de peste doua decenii in munca operativa a Serviciului.

Generalul Razvan Ionescu este inlocuitorul lui Florian Coldea ca prim-adjunct SRI: Iohannis a semnat decretul (FOTO)

General de brigada Razvan Ionescu a fost numit in functia de prim-adjunct al directorului Serviciului Roman de Informatii, post ramas liber dupa plecarea lui Florian Coldea. Potrivit unui comunicat.

Traian Basescu: ii dau dreptate ministrului Justitiei care spune ca gratierea nu rezolva problema. Eu as da o gratiere foarte larga, acompaniata de o lege a executarii pedepselor(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre modificarea codurilor penale si legea gratierii. Fostul sef al statului este de parere ca.

Traian Basescu o acuza pe Laura Codruta Kovesi: Ne serveste minciuni la fiecare evaluare pe care o arata DNA-ul. E un politician de viitor, cu conditia sa nu se constate incalcari ale legii in activitatea dansei

Liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat vineri seara ca Laura Codruta Kovesi ne serveste minciuni in cadrul evaluarilor publicate de DNA si a declarat, in acest context, ca ea ar putea activa si ca om politic, daca nu se vor constata ilegalitati in munca ei ca procuror-sef al DNA.

Traian Basescu: Laura Codruta Kovesi ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, in care au fost trecuti in revista nume importante.

Schimb de replici in plenul Parlamentului. Traian Basescu: Ar fi mai utila o ancheta pentru ferma de porci. Liviu Dragnea: Eu nu intru in aceasta mocirla

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, au avut un schimb de replici in cadrul plenului reunit in care s-a dezbatut raportul Comisiilor de buget-finante privind verificarea rectificarilor bugetare pozitive realizate de Guvernul Ciolos.

Traian Basescu: Dragii mei, va dau o veste proasta. Veti avea incasari de fonduri europene zero anul acesta

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat ca ceea ce s-a intamplat cu bugetul de stat in 2016 s-a intamplat cu bugetele tuturor Guvernelor din ultimii 15 ani, informeaza Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )