Libnet.ro
UNICEF

10:45

Traian Basescu, despre ferma de porci a fiului liderului PSD: Dragnea nu si-a dat seama ca aceasta tranzactie de fapt a devoalat ca Teldrum este al lui (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre ferma de porci a fiului liderului PSD: Dragnea nu si-a dat seama ca aceasta tranzactie de fapt a devoalat ca Teldrum este al lui (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre controversele aparute dupa ce jurnalistii de la Hotnews ai dezvaluit ca fiul liderului PSD, Valentin. continuă pe B1

Traian Basescu, despre noul prim-adjunct al directorului SRI: Eu sper ca acest general tanar va avea mult mai mult caracter decat a avut Florian Coldea si nu va da in boala puterii (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre numirea in functia de prim adjunct a directorului Serviciului Roman de Informatii a generalului de brigada Razvan.

Traian Basescu, atac la afacerile fiului lui Dragnea: Decat o comisie de ancheta pentru bugetul dlui Ciolos, mai bine o comisie de ancheta pentru ferma de porci din Teleorman

Prezent miercuri in plenul reunit al Parlamentului, Traian Basescu a lansat un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea cerand ca afacerile controversate ale fiului sau cu o ferma de porci din Teleorman sa fi.

Hotnews: Ferma de porci a fiului sefului PSD a primit subventii din bugetul national si de la UE. Valoarea fondurilor se ridica la 3 milioane de euro

Firma de porci care apartine fiului presedintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a incasat subventii de la Uniunea Europeana in valoare de peste 3. 000 de euro in doar trei ani.

Ferma de porci a fiului lui Liviu Dragnea a primit subventii UE si din bugetul national in ultimii 3 ani in valoare de peste trei milioane de euro

Ferma de porci detinuta de fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, a incasat subventii de la Uniunea Europeana in valoare de peste 3. 000 de euro in ultimii trei ani, dupa cum rezulta din datele furnizate HotNews. ro de Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura APIA). Stefan Valentin Dragnea a preluat ferma in aprilie 2014, astfel incat doar sumele incasate in 2013, circa 700 de mii de euro, nu se pun in contul fiului lui Dragnea. HotNews. ro a dezvaluit, vineri, ca Stefan Valentin Dragnea a devenit, in aprilie 2014, actionar al combinatului de porci iar potrivit contractelor de la Registrul Comertului a preluat pachetul majoritar pentru doar 500 de lei 110 euro).

Guvernul a avizat favorabil proiectul de lege care ar putea ajuta si ferma de porci detinuta de fiul liderului PSD, Liviu Dragnea

Guvernul a avizat favorabil, cu observatii, proiectul de Lege pentru aprobarea Programului carne de porc din fermele romanesti, initiata de senatorul PSD Doina Silistru, impreuna cu un grup de parlamentari PSD, ALDE, a declarat, miercuri, Alina Petrescu, purtatorul de cuvant al Guvernului. Aceasta a precizat ca observatiile sunt de ordin tehnic, nu pe fondul propunerii legislative. Reamintim ca parlamentarii PSD au depus in urma cu o luna, la Senat, acest proiect de lege prin care se acorda ajutoare de stat fermelor de porci, unul dintre beneficiari putand fi chiar fiul liderului PSD, Liviu Dragnea.

Schimb de replici in plenul Parlamentului. Traian Basescu: Ar fi mai utila o ancheta pentru ferma de porci. Liviu Dragnea: Eu nu intru in aceasta mocirla

Seful Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, au avut un schimb de replici in cadrul plenului reunit in care s-a dezbatut raportul Comisiilor de buget-finante privind verificarea rectificarilor bugetare pozitive realizate de Guvernul Ciolos.

Traian Basescu: ii dau dreptate ministrului Justitiei care spune ca gratierea nu rezolva problema. Eu as da o gratiere foarte larga, acompaniata de o lege a executarii pedepselor(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, despre modificarea codurilor penale si legea gratierii. Fostul sef al statului este de parere ca.

Traian Basescu o acuza pe Laura Codruta Kovesi: Ne serveste minciuni la fiecare evaluare pe care o arata DNA-ul. E un politician de viitor, cu conditia sa nu se constate incalcari ale legii in activitatea dansei

Liderul PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat vineri seara ca Laura Codruta Kovesi ne serveste minciuni in cadrul evaluarilor publicate de DNA si a declarat, in acest context, ca ea ar putea activa si ca om politic, daca nu se vor constata ilegalitati in munca ei ca procuror-sef al DNA.

Traian Basescu saluta decizia lui Iohannis de a-l numi ca prim-adjunct la SRI pe Razvan Ionescu: Un general tanar, fara legatura cu fosta Securitate

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, prin numirea lui Razvan Ionescu in functia de prim-adjunct al directorului SRI, Klaus Iohannis i-a urmat exemplul, alegand un ofiter care n-a avut legatura cu fosta Securitate.

Traian Basescu: Laura Codruta Kovesi ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, in care au fost trecuti in revista nume importante.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )