Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ce sa faci ca sa combati ejacularea prematura

Antena3 Antena3,
Ce sa faci ca sa combati ejacularea prematura

Una dintre cele mai frecvente intalnite probleme sexuale cu care se confrunta barbatii ramane ejacularea prematura dincolo de gasirea unei partenere potrivite, pe care barbatii o asaza pe locul intai in topul . continuă pe Antena3

Profesorul japonez Shinichi Mochizuki afirma ca a rezolvat conjectura abc, una dintre cele mai importante probleme din teoria numerelor

Lumea in general linistita a matematicienilor este animata de informatia ca una dintre cele mai importante probleme din teoria numerelor a fost rezolvata, scrie Nature. Profesorul Shinichi Mochizuki de la Universitatea Kyoto din Japonia afirma ca a demonstrat conjectura abc, propusa independent de David Masser si Joseph Oesterle in 1985 si care stabileste o legatura intre numerele prime.

Soarecele cu urechi de om. Iata unul dintre cele mai neobisnuite experimente cu animale

Specialistii de la Spitalul General din Massachusetts ar putea da noi sperante celor care si-au pierdut urechile in accidente. Cercetatorii au anuntat ca sunt pe cale sa transplanteze prima ureche umana.

Atac cibernetic asupra GoDaddy, una dintre cele mai mari companii de web hosting

Un hacker a anuntat, luni, pe Twitter, ca este responsabil de atacul asupra firmei de web hosting GoDaddy, care se ocupa de gazduirea a milioane de site-uri din intreaga lume, scrie AFP. AnonymousOwn3r a scris un.

Documentele care arata adevarul. Americanii au musamalizat unul dintre cele mai mari masacre ale secolului trecut

Noi probe care sustin ideea ca Administratia Roosevelt a ajutat la musamalizarea vinei societicilor in masacrul de la Katyn din 1940 au fost facute publice. Associated Press a dezvaluit in exclusivitate.

Una dintre cele mai importante companii de gazduire a site-urilor de Internet, atacata de un membru al Anonymous

GoDaddy, o companie care administreaza gazduirea a milioane de site-uri in intreaga lume, a fost atacata de hackeri. Un membru al grupului de hackeri Anonymous a revendicat pe Twitter atacul, relateaza AFP.

FOTO Top cele mai frumoase si valoroase biblioteci din jurul lumii. ...

Bibliotecile sunt centre culturale impresionante care colectioneaza sute si mii de carti, din diferite domenii si perioade de timp, care reconstituie istoria si cultura umanitatii. Unele dintre cele mai valoroase biblioteci din lume au milioane de carti rare din literatura, stiinte umane sau teologie. Acestea sunt amplasate in cladiri imense, construite in stil clasic sau modernist si sunt decorate cu picturi superbe, dar in acelasi timp dotate cu calculatoare performante. Pe primul loc in .

Paradoxul din economia romaneasca. Au cele mai mari pierderi si cei mai productivi angajati

Companiile de stat cu pierderi au cei mai productivi angajati. Potrivit gandul. info, cele mai valoroase companii din portofoliul statului sunt cele care inregistreaza anual pierderi de ordinul a zeci de milioane de.

VIDEO Au fost descoperite cele mai vechi pelicule cinematografice color, realizate acum 110 ani

In arhivele unui muzeu din Bradford Marea Britanie) au fost descoperite cele mai vechi filmulete color realizate, ele fiind creatia unui pionier al cinematografiei pe nume Edward Turner, scrie BBC. In film se pare ca sunt chiar copiii autorului care testa o tehnica pe care a brevetat-o in 1899.

Cele mai importante lansari de jocuri programate pe finalul acestui an [VIDEO]

Toamna aceasta dezvoltatorii de jocuri pregatesc o serie de lansari, candidate reale la titlul de cele mai reusite ale anului. Printre acestea sunt jocuri cu care deja ne-am obisnuit, dar si o serie de noi aparitii sau reeditari, care, cu siguranta,.

Utile: MIT si ADEVAR despre CAFELUTA de dimineata. In ce conditii cauzeaza dependenta si cat de buna e la mahmureala; Cele mai cunoscute 3 cauze ale aparitiei cancerului; Sunatoarea, pentru un ficat sanatos

Afectiunile respiratorii se intensifica toamna. Aerul rece, ploile si vantul sunt principalii factori care contribuie la aparitia bolilor respiratorii de sezon. Acestea se pot anunta prin dureri in gat, prin. Iata ce analize trebuie sa faci toamna asta. Este necesar sa-ti faci macar o data pe an un set de analize specifice varstei, sexului si factorilor de risc. Aceste analize au rol de preventie si de a verifica cum stai cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )