Libnet.ro
UNICEF

14:45

FOTO Top cele mai frumoase si valoroase biblioteci din jurul lumii. ...

România Liberă România Liberă,
FOTO Top cele mai frumoase si valoroase biblioteci din jurul lumii. ...

Bibliotecile sunt centre culturale impresionante care colectioneaza sute si mii de carti, din diferite domenii si perioade de timp, care reconstituie istoria si cultura umanitatii. Unele dintre cele mai valoroase biblioteci din lume au milioane de carti rare din literatura, stiinte umane sau teologie. Acestea sunt amplasate in cladiri imense, construite in stil clasic sau modernist si sunt decorate cu picturi superbe, dar in acelasi timp dotate cu calculatoare performante. Pe primul loc in . continuă pe România Liberă

Business report: Cocor: De la cutia de tinichea profitabila de ieri, la spatiul stralucitor de astazi care este la un pas de faliment; Romania, tara cu cele mai ieftine terenuri agricole din Europa. Preturile inca mai scad; Super MARIO a demarat planul ca

Cosmarul romanilor care au imprumuturi in franci elvetieni. PACTUL CU BANCA: 30 de ani din viata pentru 30 de metri patrati intr-o garsoniera la Obor. Ajunsesem sa nu mai dorm noaptea. Neliniste, ganduri negre. Cum a aruncat Hidroelectrica 400 de milioane de euro in apele Oltului. Aproximativ 400 de milioane de euro a dat Hidroelectrica pentru retehnologizarea celor 20 de hidroagregate de la cele cinci hidrocentrale.

Paradoxul din economia romaneasca. Au cele mai mari pierderi si cei mai productivi angajati

Companiile de stat cu pierderi au cei mai productivi angajati. Potrivit gandul. info, cele mai valoroase companii din portofoliul statului sunt cele care inregistreaza anual pierderi de ordinul a zeci de milioane de.

Cele mai importante lansari de jocuri programate pe finalul acestui an [VIDEO]

Toamna aceasta dezvoltatorii de jocuri pregatesc o serie de lansari, candidate reale la titlul de cele mai reusite ale anului. Printre acestea sunt jocuri cu care deja ne-am obisnuit, dar si o serie de noi aparitii sau reeditari, care, cu siguranta,.

Unde gasesti cele mai mici chirii

Toamna este sezonul inchirierilor, in special ca urmare a dinamizarii cererii o data cu revenirea studentilor. Aflati unde se gasesc cele mai mici chirii si care sunt diferentele de pret fata de anul trecut sau de lunile anterioare.

Clasamentul WTA: Sorana Carstea a urcat pe locul 32 - A devenit cea mai bine clasata jucatoare din Romania

Sorana Carstea a urcat pana pe locul 32 in ierarhia WTA, devenind astfel cea mai bine clasata jucatoare din Romania. Cu 1591 de puncte acumulate, Sorana a intrecut-o pe Monica Niculescu locul 41). Lider se mentine Victoria Azarenka, urmata de Maria Sharapova si Agnieszka Radwanska.

Business report: Dezvaluirile unui fost bancher despre practicile ING in Romania; Cine vrea inchiderea Oltchim?; TOP 10 cele mai bine platite job-uri ale viitorului

Romania are cea mai ieftina benzina din UE. La motorina, polonezii, luxemburghezii si bulgarii au preturi mai mici. In Romania se comercializeaza cea mai ieftina benzina Euro-super 95 din. Tinerii de astazi vor afaceri in online. Investitiile mici ii determina pe cei mai multi sa-si deschida un business pe internet. Cei mai multi tineri care vor sa-si deschida o afacere se gandesc la un business care sa.

Cele mai bune alimente care te pot salva de problemele digestive.

Apar cand te astepti mai putin sau cand ti-e lumea mai draga si iti dau peste cap planurile si starea de bine. Este vorba despre problemele digestive, care din diferite motive, precum stres, emotii puternice, oboseala, alimentatie nesanatoasa sau sindrom premenstrual, ajung sa te sacaie destul de des, lasandu-te fara energie si buna dispozitie. Daca te-ai saturat sa iei pastile pentru a trata neplacutele afectiuni digestive si vrei sa le previi sau sa le tratezi in mod natural, apeleaza la .

Irak. Cel putin 51 de morti si 250 de raniti in cele mai recente atacuri

Mai multe atacuri comise in ultimele ore in Irak au provocat moartea a 51 de persoane si ranirea altor 250 in mai multe zone din tara, au anuntat duminica autoritatile irakiene, citate de AFP.

Nu esti curios sa vezi care e topul restaurantelor Mc Donalds din Romania cu cele mai mari ...

Restaurantul McDonalds din Piata Romana, deschis acum mai bine de 15 ani, are in fiecare an peste 2 milioane de clienti si venituri estimate de Ziarul Financiar la 3-4 milioane de euro, ceea ce inseamna ca fiecare bucurestean merge o data pe an aici si lasa la casa 1,5-2 euro. Insa nu acesta este perla coroaniei, ci Mc Donalds Dristor, care, deoarece se afl intr-o zona cu trafic intens 24 h din 24, are o cifra de afaceri de 5 milioane de euro pe an. O cifra de afaceri apropiata de 5 milioane .

Unul din cele mai bine pazite secrete ale cuplului Brad Pitt si Angelina Jolie, dezvaluit: Vezi cum se alinta cei doi porumbei

Brad Pitt si Angelina Jolie si-au construit reputatiile aparand in filme dure, dar aceasta nu inseamna ca nu au si o fata mai romantica sau ca nu sufera de aceleasi slabiciuni ca alte cupluri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )