Libnet.ro
UNICEF

01:05

Familia lui Bercea Mondial, decimata de DNA: cinci membri au fost trimisi in judecata pentru santaj

Adevărul Adevărul,
Familia lui Bercea Mondial, decimata de DNA: cinci membri au fost trimisi in judecata pentru santaj

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie Serviciul Teritorial Constanta au dispus, luni 23 iunie, trimiterea in judecata a cinci membri ai familiei lui Sandu Anghel, alias Bercea Mondial. O parte dintre cei cinci se afla deja dupa gratii in alte dosare, altii sunt la prima experienta. Acuzatiile aduse membrilor familiei interlopului: santaj la Mircea Basescu, fratele presedintelui tarii. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum se bucura familia lui Bercea Mondial dupa ce Mircea Basescu a fost retinut de DNA

Familia interlopului Bercea Mondial a primit cu aplauze si chiuituri vestea retinerii lui Mircea Basescu de catre DNA. Imagini prezentate de Romania TV de la casa familiei lui Bercea Mondial o arata pe fiica acestuia, Izaura, si pe doi frati ai ei cum aplauda si striga de fericire.

Familia lui Bercea Mondial, trimisa in judecata sub acuzatia de santaj la adresa fratelui presedintelui, Mircea Basescu

ProcuroriiDirectiei Nationale i-au trimis in judecata pe membrii familiei lui Bercea Mondial pentru acuzatia de santaj la adresa lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Astfel au fost tri.

Familia lui Bercea Mondial a fost trimisa in judecata pentru santaj la adresa fratelui presedintelui, Mircea Basescu

Membrii familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata pentru santaj la adresa fratelui presedintelui Romaniei, Mircea Basescu, in cadrul scandalului care zguduie clasa politica romaneasca in ultimele zile.

Doina Basescu, despre familia lui Bercea Mondial: Ar trebui sa le fie rusine. I-am primit in casa

Doina Basescu, cumnata presedintelui Traian Basescu, a transmis familiei lui Bercea Mondial ca ar trebuie sa le fie rusine pentru bucuria pe care o afiseaza la auzul retinerii sotului ei Mircea Basescu.

VIDEO Bucurie mare in familia lui Bercea Mondial, dupa retinerea lui Mircea Basescu: S-a facut dreptate. Multumesc DNA din suflet

Fratele presedintelui Traian Basescu a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Mircea Basescu va fi prezentat astazi in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventiva. Membrii familiei Sandu s-au bucurat la aflarea vestii.

VIDEO Fiica lui Bercea Mondial spune ca a primit 20.000 de euro de la Marian Capatana ca sa nu mai faca publice imaginile cu Mircea Basescu

Izaura Anghel a povestit ca scopul returnarii banilor era ca familia lui Bercea Mondial sa nu mai faca publice inregistrarile la DNA cu Mircea Basescu.

Cazul Basescu - Mondial: cinci membri din familia interlopului, trimisi in judecata pentru santaj

Cinci dintre membrii familiei lui Sandu Anghel, cunoscut ca si Bercea Mondial, respectiv sotia acestuia, doi fii, fiica si ginerele sau, au fost trimisi in judecata de procurorii anticoruptie din Constanta. Acestia au fost acuzati de santajarea lui.

DNA: Marius Constantin si patru membri ai familiei lui Bercea Mondial, trimisi in judecata pentru santajarea lui Mircea Basescu

Marius Constantin, precum si mai multi membri ai familiei lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata de procurorii DNA pentru santaj, in dosarul in care este implicat si fratele presedintelui, Mircea Basescu, informeaza Directia Nationala Anticoruptie. Constantin si patru din membrii clanului Bercea i-au cerut lui Mircea Basescu 280. 000 de euro, pentru a nu face publice informatii privind presupuna lui implicare in fapte de coruptie.

Cazul Mircea Basescu- Bercea Mondial poate fi o veste buna

Pana la urma, este un gest crestinesc sa botezi un copil, indiferent cine-i sunt parintii, spune un invitat intr-o emisiune de televiziune. Nu asta e problema relatiei dintre Bercea Mondial si Mircea Basescu, explica un altul, adaugand: sper ca dupa acest scandal politicienii sa nu se fereasca sa mai crestineze copii ai familiilor de romi. Sunt doar cateva dintre parerile emise in aceste zile in spatiul public, cand fratele presedintelui Romaniei este acuzat ca ar fi luat bani de la familia unui interlop, condamnat la opt ani si noua luni de inchisoare, pentru a-l scapa pe acesta de pedeapsa.

iNREGISTRARI. Mircea Basescu, intrigat ca Bercea Mondial a luat 7 ani de inchisoare: Nu e normal, nu e logic. Eu il respect pe Sandu Anghel

Noi stenograme din dosarul Mircea Basescu-Bercea Mondial au fost difuzate, in premiera, sambata seara, la emisiunea QA, de la Antena 3. Discutia dintre fratele presedintelui si fiul lui Bercea Mondial, zis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )