Libnet.ro
UNICEF

05:45

Favoritul Elenei Udrea la functia de premier, despre sansele de a fi nominalizat

Antena3 Antena3,
Favoritul Elenei Udrea la functia de premier, despre sansele de a fi nominalizat

Numele fostului comisar european Dacian Ciolos, actualmente consilier special pentru securitate alimentara al presedintelui Comisiei Europene Jean-Claude, a fost vehiculat de presa ca unul dintre posibilii. continuă pe Antena3

Boc, chemat ca martor la DNA, in ultimul dosar al Elenei Udrea

Fostul premier Emil Boc a anuntat astazi ca a fost invitat joi la DNA Bucuresti, fiind citat ca martor in dosarul in care Elena Udrea este cercetata sub control judiciar, transmit surse din presa.

Boc, chemat ca martor la DNA Bucuresti, intr-un dosar al Elenei Udrea

Fostul premier Emil Boc a anuntat miercuri, intr-o declaratie facuta presei, ca a fost invitat joi la DNA Bucuresti, fiind citat ca martor in dosarul in care Elena Udrea este cercetata sub control judiciar, informeaza Agerpres.

Anca Boagiu, audiata la DNA in dosarul de mita al Elenei Udrea

Anca Boagiu s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA, unde este audiata intr-un dosar al Elenei Udrea, in care deputata este cercetata sub control judiciar pe o cautiune de 5 milioane de lei. La DNA este asteptat si Adriean Videanu.

Inalta Curte respinge plangerea Elenei Udrea in cazul controlului judiciar pe cautiune / In cinci zile trebuie sa plateasca o cautiune de 5 milioane lei

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins miercuri plangerea fostului ministru Elena Udrea fata de controlul judiciar pe cautiune dispus de DNA, scrie Agerpres.

Anca Boagiu, audiata de DNA intr-unul din dosarele Elenei Udrea

Senatorul PNL Anca Boagiu s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata in dosarul in care este anchetata Elena Udrea sub control judiciar pe cautiune, potrivit unor surse judiciare citate de televiziunile de stiri.

Anca Boagiu, audiata la DNA intr-unul dintre dosarele Elenei Udrea

Senatorul PNL Anca Boagiu s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata in dosarul in care este anchetata Elena Udrea sub control judiciar pe cautiune, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )