Libnet.ro
UNICEF

16:30

Felix Banila a preluat oficial stafeta DIICOT, in prezenta procurorului general Augustin Lazar

B1 B1,
Felix Banila a preluat oficial stafeta DIICOT, in prezenta procurorului general Augustin Lazar

In cursul zilei de marti, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), a avut loc, in prezenta procurorilor din cadrul institutiei, ceremonia de. continuă pe B1

Felix Banila a preluat oficial functia de procuror-sef DIICOT

Oliver Felix Banila a preluat marti functia de procuror-sef al DIICOT, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in prezenta procurorilor din cadrul acestei institutii. La eveniment a fost prezent August.

Augustin Lazar, prima declaratie dupa ce Felix Banila a fost instalat la sefia DIICOT: Este momentul sa-si arate resursele pe care le-a invocat

Procurorul general Augustin Lazar a declarat marti ca este momentul ca noul procuror sef al DIICOT, Felix Banila, sa-si arate resursele pe care le-a invocat in proiectul de management prezentat la selectia or.

Felix Banila, noul sef DIICOT, ii evalueaza pe procurorii antimafia care nu l-au vrut in fruntea institutiei

Felix Banila a anuntat la instalarea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) ca prioritatea sa este evaluarea intregii activitati a DIICOT. Asta dupa ce procurorii antimafia i-au cerut presedintelui Klaus Iohannis sa respinga propunerea ministrului Justitiei de numire a procurorului Felix Banila la conducerea institutiei.

Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pentru o perioada de trei ani. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat astazi, 23 iulie a. c. , decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a domnului Oliver-Felix Banila - pe o perioada de 3 ani, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Felix Banila la sefia DIICOT

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix Banila, pe o perioada de 3 ani.

Ce avere are noul sef al DIICOT, Felix Banila: O casa, un teren si doua masini de lux

Noul procuror-sef al DIICOT, Felix Banila, detine o casa, un teren si doua masini de lux, conform declaratiei de avere din luna iunie 2018, depusa in calitate de prim procuror al Parchetului de pe langa.

Iohannis a semnat decretul de numire a procurorului Felix Banila la conducerea DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a procurorului Oliver-Felix.

Cine este Oliver Felix Banila, numit in functia de procuror-sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru numirea in functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a lui Oliver-Felix.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )