Libnet.ro
UNICEF

01:05

Femei barbati (5). Putina dragoste pentru un om trist

Adevărul Adevărul,
Femei barbati (5). Putina dragoste pentru un om trist

Va mai aduceti aminte de Cornea Brailoiu? Omul de incredere al lui Brancoveanu, care, trimis intr-o misiune diplomatica, s-a speriat de ambasadorul turcilor, pentru ca avea pielea neagra, si-a luat-o la fuga. Un urmas de-al lui a ajuns personaj in Manuscrisul fanariot. Asa ca istoria de azi e despre lume cunoscuta, respectiv, despre Toma Brailoiu, nepotul celui din romanul meu. continuă pe Adevărul

Colectarea de impozite si taxe, solutia pentru imprumuturi mai mici. Reputatul economist Nouriel Roubini da solutia

Romania ar putea sa colecteze mai multi bani din taxe, impozite si accize pentru a se imprumuta mai putin si mai eficient, avertizeaza analistii economici, dupa ultimele date publicate de ministerul Finantelor despre nivelul imprumuturilor. Doar in ultimele 9 luni, ne-am imprumutat la un nivel record: peste 80 de miliarde de lei pentru a plati salariile bugetarilor, pensii, alocatii si pentru investitii. Sunt sectoare care ar putea aduce bani frumosi la bugetul de stat daca autoritatile s-ar gandi sa le fiscalizeze corespunzator. De exemplu, industria bauturilor alcoolice, mai ales cele din categoria distilatelor.

Suma uriasa cheltuita pentru controale mai eficiente pe aeroporturilor din Romania

Statul cheltuie o suma uriasa pentru a asigura controale mai eficiente pe mai multe aeroporturi din Romania. Sunt cumparate, intre altele, echipamente pentru scanarea bagajelor. Statul vrea sa.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )