Libnet.ro
UNICEF

18:15

Femeie accidentata pe o trecere de pietoni din Targu Jiu. La volan se afla o soferita

Adevărul Adevărul,
Femeie accidentata pe o trecere de pietoni din Targu Jiu. La volan se afla o soferita

O femeie in varsta de 68 de ani, din municipiul Targu Jiu, a fost accidentata, astazi, in timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni. continuă pe Adevărul

Un apreciat medic din Targu Jiu a murit dupa ce s-a luptat timp de o luna cu noul coronavirus. Tatal ei, un reputat istoric, a decedat cu o saptamana mai devreme

Carmen Ceaca Mocan, sefa sectiei de neurologie a Spitalului Municipal Dej, a fost rapusa de COVID-19. Aceasta era originara din Targu Jiu, fiind fiica unui cunoscut istoric.

A murit un barman legendar din Targu Jiu. La Galitescu era sinonim cu ospitalitatea si eleganta

Ion Galatescu, o adevarata legenda a municipiului Targu Jiu, s-a stins din viata. Cafe-barul pe care il conducea era renumit si apreciat pentru bauturile fine, ospitalitatea si eleganta localului.

Aparat PCR nou si performant, la Targu-Jiu. Deosebeste SARS-CoV-2 de tulpina virusului gripal din aceeasi proba

Un nou aparat PCR a fost achizitionat si pus in functiune miercuri, 9 decembrie, de Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu. Acesta poate sa faca deosebirea dintre SARS-CoV-2 si tulpina virusului gripal pe aceeasi proba.

Patru detinuti din Penitenciarul Targu Jiu, infectati cu SARS-CoV-2. Au fost transferati la Jilava

Patru detinuti din cadrul Penitenciarului Targu Jiu au fost diagnosticati cu COVID-19. Acestia au fost transferati la Penitenciarul-Spital Bucuresti-Jilava.

O femeie si fiica sa cu handicap sever au ramas fara mancare din cauza ca indemnizatiile au intarziat peste doua saptamani

O femeie din municipiul Targu Jiu si fiica sa cu un handicap sever, de care mama are grija, au ramas fara mancare din cauza ca acestea nu mai primit indemnizatiile acordate de stat. Banii intarzie sa vina de aproximativ doua saptamani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )