Libnet.ro
UNICEF

20:30

O femeie din Sovata a fost alergata de un urs (VIDEO)

B1 B1,
O femeie din Sovata a fost alergata de un urs (VIDEO)

O femeie a fost alergata luni seara de un urs pe strazile din Sovata. Aceasta a scapat cu viatadupa ce s-a adapostit in curtea unei case, potrivit libertatea. ro. Locuitorii din Sovata se. continuă pe B1

Imagini socante in statiunea Sovata. O femeie a fost alergata de un urs, chiar in centrul statiunii - VIDEO

Imagini socante in statiunea Sovata. Camerele de supraveghere au surprins momentul cand o femeie este alergata de urs. in apropierea localitatii, spun localnicii, ar exista nu mai putin de 20.

O femeie din Gorj a fost ucisa de curier! Descoperirea macabra a autoritatilor

Un curier care livra colete a lovit cu masina o femeie in varsta de 66 de ani. Accidentul cumplit a avut loc in comuna Bumbesti-Pitic. Veronica Dinca, femeia lovita, a murit pe loc dupa ce ar fi incercat sa.

Miss World 2017. Ea este cea mai frumoasa femeie din lume.

Cea mai frumoasa femeie din lume a fost desemnata in cadrul finalei concursului Miss World 2017, desfasurat in orasul Sanya din China. Iata cine a impresionat cel mai mult juriulu.

VIDEO Femeie alergata de un urs pe strazile statiunii Sovata. Cum a reusit sa se salveze in ultimul moment

Locuitorii din Sovata spun ca sunt terorizati de ursi in ultima perioada. Ultimul incident serios a avut loc acum doua zile, cand o femeia a fost efectiv alergata de un urs. Autoritatile locale spun ca au facut hartiile necesare pentru relocarea sau recoltarea ursilor, dar pana acum nu au primit raspuns.

O femeie din Iasi, inselata de sot, primeste despagubiri uriase la divort

Un barbat este obligat de Tribunalul Iasi sa plateasca fostei sotii despagubiri de 35. 000 de lei pentru suferinta morala cauzata de divort. Barbatul a fost foarte suparat atunci cand fosta lui sotie.

Cea mai mare aeronava din lume s-a prabusit - VIDEO

Cea mai mare aeronava din lume, Airlander 10, s-a prabusit, sambata, in Marea Britanie. Accidentul s-a produs in Bedfordhsire, la mai putin de 24 de ore de la un test de zbor efectuat cu.

DNA loveste din nou: Fost senator, condamnat la inchisoare si la confiscarea a 500.000 de euro

DNA mai da o lovitura. Fostul senator Ovidiu Marian a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare intr-un dosar de trafic de influenta. Marian a fost saltat de politisti vineri seara, de la.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )