Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie saruta o imagine a lui Fidel Castro

România Liberă România Liberă,
O femeie saruta o imagine a lui Fidel Castro

O femeie saruta o imagine a lui Fidel Castro in timp ce sta la coada pentru a intra in Piata Revolutiei. continuă pe România Liberă

VIDEO. Fidel Castro a fost prietenul lui Ceausescu timp de 17 ani. Cuba a fost prima tara din America Latina vizitata de dictatorul roman

000 de locuitori ai Cubei, avandu-l in frunte pe Fidel Castro, i-au intampinat la Havana, in anul 1973, pe Nicolae si Elena Ceausescu. Binevenido Companero Ceausescu! au scandat cubanezii lui Castro.

Fidel Castro, extrem de discret in privinta vietii personale: Cine au fost femeile cu care s-a iubit si de ce sotia fratelui sau a jucat rolul de prima doamna timp de zeci de ani

Fostul lider cubanez Fidel Castro a fost foarte discret in ceea ce priveste viata sa privata. Fotografiile cu familia sa au fost publicate rareori in presa si nenumarate zvonuri au aparut, de-a lungul.

VIDEO+FOTO. Funeraliile lui Fidel Castro: sefii de stat prezenti si absenti la ceremonia de marti de la Havana

In ciuda greutatii istorice a lui Fidel Castro, absenta mai multor sefi de stat la ceremonia de marti, de la Havana, ilustreaza disconfortul unor guverne fata de mostenirea ex-presedintelui cubanez, in timp ce circa 20 de conducatori ai unor tari prietene vor fi prezenti, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

PORTRET Controversatul Fidel Castro - una dintre ultimele mari figuri politice ale secolului XX

Fidel Castro, mana de fier care a condus Cuba timp de aproape o jumatate de secol, facand din mica insula un jucator intre superputerile americana si sovietica, pana sa renunte la putere acum 10 ani in favoarea fratelui sau Raul, din cauza problemelor de sanatate, era, pana vineri, una dintre ultimele mari figuri politice ale secolului XX inca in viata, noteaza AFP intr-un portret al controversatului fost lider cubanez.

VIDEO Comunitatea de cubanezi din Statele Unite sarbatoreste in strada moartea lui Fidel Castro

Cubanezii din Mica Havana, comunitate ce traieste in Statele Unite, in Miami, au iesit in strada pentru a sarbatori moartea dictatorului Fidel Castro, in timp ce in Cuba este doliu. In Miami traieste cea mai mare comunitate de cubanezi aflati in exil.

A murit Fidel Castro, parintele Revolutiei cubaneze si ultima mare figura a comunismului international

Parintele Revolutiei cubaneze, Fidel Castro, a murit vineri seara, la Havana, la varsta de 90 de ani, a anuntat fratele sau, caruia i-a predat puterea in 2006, scrie AFP. Liderul maxim, care a controlat cu o mana de fier insula dupa revolutia din 1959 si a sfidat superputerea americana timp de peste o jumatate de secol, i-a cedat puterea fratelui sau Raul incepand din 2006.

Scurt si la obiect: Reactia iesita din comun a lui Donald Trump dupa anuntul mortii lui Fidel Castro

Donald Trump a avut o prima reactie la anuntul mortii fostului lider cubanez Fidel Castro. Presedintele ales al SUA a scris sambata, pe Twitter, simplu: Fidel Castro este.

Analiza: Dupa Fidel Castro, Cuba incearca reforme cu rezultat incert. Cum va evolua relatia cu SUA

Cuba va trece peste disparitia lui Fidel Castro preocupata de reactualizarea economiei sale socialiste, cu ajutorul unor reforme lansate de actualul presedinte Raul Castro, fratele lui Fidel Castro.

La moartea lui Fidel Castro

Fidel Castro 13 august 1926 25 noiembrie 2016) a murit vineri 25 noiembrie 2016 la varsta de 90 de ani si dupa mai bine de 10 de ani de cand s-a retras din viata publica. in iulie 2006 incepea tranzitia dintre Fidel si Raul Castro care a dus la asumarea acestuia din urma a controlului regimului de la Havana incepand cu 2008.

Kim Jong-un, mesaj dupa moartea lui Fidel Castro:Desi tovarasul Castro a murit, nobilele realizari pe care le-a lasat mostenire vor straluci

Liderul nord-coreean Kim Jong-un regreta moartea fostului presedinte cubanez Fidel Castro, pe care il descrie intr-un mesaj de condoleante ca pe liderul suprem al revolutiei cubaneze si adevaratul lider al poporului, transmite agentia oficiala de presa de la Phenian, KCNA, preluata de EFE si Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )