Libnet.ro
UNICEF

22:31

VIDEO+FOTO. Funeraliile lui Fidel Castro: sefii de stat prezenti si absenti la ceremonia de marti de la Havana

România Liberă România Liberă,
VIDEO+FOTO. Funeraliile lui Fidel Castro: sefii de stat prezenti si absenti la ceremonia de marti de la Havana

In ciuda greutatii istorice a lui Fidel Castro, absenta mai multor sefi de stat la ceremonia de marti, de la Havana, ilustreaza disconfortul unor guverne fata de mostenirea ex-presedintelui cubanez, in timp ce circa 20 de conducatori ai unor tari prietene vor fi prezenti, noteaza AFP, preluata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Cuba pregateste funeraliile lui Fidel Castro. Fostul lider comunist va fi ceremoniat in piata centrala din Havana (FOTO)

Cuba pregateste funeraliile lui Fidel Castro, fondatorul regimului actual. Aranjamentele au loc in piata centrala a Havanei, iar la ceremonie sunt asteptati si lideri mondiali. Urna cu cenusa va fi.

9 zile de doliu national in Cuba. Funeraliile lui Fidel Castro vor avea loc pe 4 decembrie

In Cuba au fost decretate 9 zile de doliu national dupa moartea parintelui Revolutiei, Fidel Castro, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Trupul neinsufletit al lui Fidel Castro urmeaza sa fie incinerat, iar pe data de 4 decembrie sunt programate funeraliile la Santiago de Cuba, in sudul tarii, au anuntat sambata autoritatile cubaneze, citate de AFP.

Statele europene foste comuniste nu vor avea oficiali de rang inalt la funeraliile lui Fidel Castro

Statele foste comuniste din estul Europei, in prezent membre ale Uniunii Europene, nu vor fi reprezentate la nivel inalt la funeraliile fostului presedinte cubanez Fidel Castro.

Barack Obama nu va lua parte la funeraliile lui Fidel Castro

Barack Obama, cel care a initiat apropierea istorica dintre SUA si Cuba, nu va lua parte la ceremonia funerara a fostului presedinte cubanez, Fidel Castro, care s-a stins din viata la 90 de ani, a anuntat Casa Al.

Justin Trudeau nu va participa la funeraliile lui Fidel Castro, dupa scandalul iscat de comentariile sale

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau nu va participa la funeraliile lui Fidel Castro, a transmis biroul sau luni, la cateva zile dupa ce comentariile favorabile ale lui Trudeau despre liderul cubanez au starnit reactii negative, scrie Reuters.

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor. Vor fi noua zile de doliu national

A murit Fidel Castro. Trupul liderului cubanez va fi incinerat sambata, a anuntat fratele sau, presedintele Raul Castro. Administratia de la Havana a instituit noua zile de doliu national .

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor

A murit Fidel Castro.

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu.

FOTO. Presa internationala despre Fidel Castro: Un personaj simbolic dar care le-a creat probleme presedintilor Statelor Unite

Moartea fostul lider cubanez Fidel Castro este prezentata amplu de mass-media occidentala.

FOTO. Presa internationala despre Fidel Castro: Un personaj simbolic, dar care le-a creat probleme presedintilor Statelor Unite

Moartea fostul lider cubanez Fidel Castro este prezentata amplu de mass-media occidentala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )