Libnet.ro
UNICEF

06:45

Femeile din viata lui Dani Otil cu cine s-a iubit inainte sa se hotarasca sa se insoare

Playtech Playtech,
Femeile din viata lui Dani Otil cu cine s-a iubit inainte sa se hotarasca sa se insoare

Dani Otil este unul dintre cei mai indragiti oameni de televiziune de la noi. Acesta a avut nenumarate relatii pana acum, insa relatia pe care o are in prezent, pare a fi marea sa dragoste, pe Gabriela Prisacariu. Iata care sunt femeile din viata lui Dani Otil. Femeile din viata lui Dani Otil Dani Otil . continuă pe Playtech

Serban Huidu, atac fara precedent la Dani Otil. De la ce a pornit cearta

Serban Huidu a publicat un mesaj pe Facebook in care l-a atacat pe Dani Otil. Marele antreprenor HORECA ia haine cu imprumut pentru emisiunea de real succes. Serban Huidu, atac la Dani Otil Serban Huidu a povestit o intamplare traita de colegul sau de la Cronica, Codrut Keghes, alias Dezbracatu, petrecuta in urma cu cativa .

Dani Otil, raspuns pentru Serban Huidu dupa ce a fost atacat. Ce replica geniala a dat

Dupa replici acide venite din cele doua colturi, Prima TV si Antena 1, din cadrul celor doua emisiuni pe care protagonistii scandalului le prezinta, razboiul s-a asternut acum si pe Facebook, caci verba volant, scripta manent, metoda care pare ca i-a adus, in final, la un consens pe cei doi moderatori. Raspunsul lui Dani Otil .

Iulia Albu le-a desfiintat pe femeile din politica. Ce note au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Basescu

Iulia Albu taie si spanzura din nou! Celebrul critic le-a desfiintat pe femeile din politica. Aceasta a taxat dur aparitiile recente ale doamnelor din domeniul aferent. Care sunt notele pe care le-au primit Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria Basescu? Iulia Albu, note mici pentru doamnele din politica precum: Carmen Iohannis, Gabriela Firea sau Maria .

Cine este femeia care i-a daruit lui Tudor Chirila 2 copii. Nu, nu este celebra sau cantareata in Romania

Tudor Chirila se afla printre cei mai apreciati artisti romani. Pe parcursul carierei sale, juratul de la Vocea Romaniei a avut un succes deosebit. insa, din punct de vedere personal, actorul nu a facut prea multe declaratii. Acum el traieste o frumoasa poveste de iubire alaturi de Iulia Mizgan, impreuna cu care are si doi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )