Libnet.ro
UNICEF

12:00

Festivalul de gaming DreamHack Bucuresti 2013, la final

Playtech Playtech,
Festivalul de gaming DreamHack Bucuresti 2013, la final

Inceputul celei de-a doua zile a ceea ce a fost deja evenimentul de gaming Dreamhack 2013, poate cel mai asteptat eveniment de jocuri de pe la noi, a fost mai lent decat m-as fi asteptat, la portile Salii Polivalente fiind prezente poate mai putin de o suta de persoane la ora deschiderii, 9:00. Imediat cum vremea s-a mai indreptat si soarele a inceput sa straluceasca, a devenit evident ca vom avea parte de o zi cel putin la fel de []. continuă pe Playtech

Dreamhack Bucuresti 2013: interviu cu NightenD, jucator profesionist de Starcraft II

Weekendul acesta, Bucurestiul se transforma in epicentrul mondial al sporturilor electronice, multumita evenimentului Dreamhack. in jur de 10. 000 de spectatori prezenti ii vor putea urmari pe cei mai cunoscuti jucatori de Starcraft, Counter Strike si League of Legends care concureaza pentru premii de peste 50. 000 de dolari.

DreamHack Bucuresti 2013, in prima zi de joaca

Ziua intai a evenimentului denumit Dreamhack Bucuresti 2013 a inceput un pic mai greu, la deschiderea programului fiind prezente in fata portilor doar cateva sute de persoane. Probabil ca vremea impreuna cu ora matinala nu i-au lasat pe gamerii ce se joaca pana noaptea tarziu sa isi dezilipeasca prea devreme pleoapele. Undeva dupa orele 10, fluxul participantilor a inceput sa fie mai puternic, holurile Salii Polivalente din Bucuresti fiind din ce in ce mai neincapatoare. Concursurile de League of Legends, [].

Dreamhack Bucuresti 2013: interviu cu Zombilau, jucator profesionist de League of Legends

Florin-Alexandru Parjol este cunoscut in comunitatea League of Legends LoL) drept Zombilau. El este doar unul dintre numerosii jucatori profesionisti ce vor concura in cadrul evenimentului Dreamhack Bucuresti.

Prima zi a Dreamhack Bucuresti: pusti entuziasmati, vedete sud-coreene, gadgeturi, costume si piele la vedere

Mii de tineri pasionati de jocuri video au luat cu asediu Sala Polivalenta, sambata, in prima zi a evenimentului Dreamhack.

De la IFA, direct in Romania: mouse-ul de gaming G602 isi face debutul la Dreamhack Bucuresti

Logitech va prezenta pentru prima oara in Romania mouse-ul de gaming G602, cel mai performant din portofoliul companiei. Romania este printre primele tari in care mouse-ul va fi prezentat oficial, dupa premiera de la IFA 2013, in urma cu o saptamana.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )