Libnet.ro
UNICEF

07:30

O fetita de 13 ani a murit dupa ce usile trenului in care se afla s-au deschis in mers

Antena3 Antena3,
O fetita de 13 ani a murit dupa ce usile trenului in care se afla s-au deschis in mers

O fetita de 13 ani a murit dupa ce a cazut din tren. Fetita se intorcea de la munce cu colegii in momentul in care usile trenului s-au deschis in mers. CFR calatori a deschis o ancheta in acest caz. continuă pe Antena3

O fata de 13 ani a murit, dupa ce a cazut din tren in apropiere de Bucuresti

O fata de 13 ani, aflata intr-un tren care venea in Bucuresti de la munte, a cazut duminica din tren dupa ce a deschis usa garniturii, ea decedand, informeaza surse judiciare. Un echipaj SMURD a ajuns la locul accidentului, produs in apropierea Bucurestiului, in zona Buftea, insa medicii nu au putut-o salva pe adolescenta, anunta Mediafax.

O fata de 13 ani a murit, cazand din tren in apropierea Capitalei.

O fata de 13 ani, aflata intr-un tren care venea in Bucuresti de la munte, a cazut duminica din tren dupa ce a deschis usa garniturii, ea decedand, informeaza surse judiciare, potrivit Mediafax. Un echipaj SMURD a ajuns la locul accidentului, produs in apropierea Bucurestiului, in zona Buftea, insa medicii nu au putut-o salva pe adolescenta. Martori au declarat politistilor ca fata a deschis usa trenului in mers, care circula cu o viteza de peste o suta de kilometri la ora, ea .

O fata de 13 ani a murit dupa ce a cazut din tren in apropierea Capitalei

O fata de 13 ani, care calatorea intr-un tren, de la munte spre Bucuresti, a cazut duminica din tren dupa ce a deschis usa garniturii. in urma acestui incident, fata a murit. Un echipaj SMURD a ajuns.

O tanara de 23 de ani a murit, dupa ce a cazut de pe munte

O turista de 23 de ani a murit, duminica, dupa ce a cazut pe munte, intr-o zona extrem de accidentata la 2. 200 de metri altitudine in Masivul Bucegi, insotitorii femeii solicitand interventia.

O alpinista ce se afla in masivul Bucegi a murit dupa ce a cazut intr-o rapa de la 2.200 metri altitudine

O turista care se afla, duminica, in masivul Bucegi, cu un grup de prieteni, a murit dupa ce a cazut intr-o rapa de la 2. 200 de metri altitudine. Trupul neinsufletit al femeii urmeaza sa fie recuperat.

Un faimos regizor japonez A MURIT dupa ce a fost lovit de un taxi.

Regizorul japonez Koji Wakamatsu a murit la varsta de 76 de ani, miercuri, la aproape o saptamana dupa ce a fost lovit un taxi, informeaza contactmusic. com, potrivit Mediafax. Cineastul nipon a fost accidentat de un taxi, in timp ce traversa o strada din Tokyo, vineri, 12 octombrie, si a murit miercuri, din cauza ranilor suferite, afirma The Hollywood Reporter. Wakamatsu a lucrat la peste 100 de filme pe parcursul carierei sale. In 1965, cineastul nipon a fost nominalizat la Ursul de Aur de .

Un alpinist a murit dupa ce a cazut intr-o prapastie din Masivul Fagaras

Un alpinist de 26 de ani din Bucuresti a murit, sambata seara, dupa ce a cazut cativa zeci de metri intr-o prapastie din zona numita Caldarea Fundul Caprei, de pe versantul argesean la Masivului.

O adolescenta a murit dupa ce a baut Monster Energy. Familia a depus plangere impotriva fabricantului de bauturi pe baza de cofeina

Familia unei adolescente din SUA, in varsta de 14 ani, a depus plangere impotriva fabricantului unei bauturi pe baza de cafeina Monster Energy, anuntand vineri ca o supradoza de cafeina a condus la decesul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )