Libnet.ro
UNICEF

15:15

Fetita de un an aruncata de mama ei din taxi a fost externata si a plecat acasa

Antena3 Antena3,
Fetita de un an aruncata de mama ei din taxi a fost externata si a plecat acasa

Fetita de un an si jumatate aruncata de mama ei dintr-un taxi a fost externata, sambata, de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti si a plecat acasa la Timisoara, alaturi de tata si de unchiul ei,. continuă pe Antena3

Fetita aruncata de mama ei dintr-un taxi a fost externat in grija tatalui

Fetita de un an si jumatate aruncata, in urma cu cateva zile, dintr-un taxi de mama ei a fost externata, sambata dimineata, de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti si a plecat spre casa, impreuna cu tatal si unchiul ei, informeaza Mediafax. Mama, care sustine ca nu a vrut sa-i faca rau micutei, ramane internata la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia.

Fetita de un an aruncata de mama sa din taxi ar putea fi adoptata de patronul firmei de taximetrie

Fetita de doar un an si jumatate, care a fost aruncata joi din taxi de mama ei, ar putea fi adoptata de patronul firmei de taximetrie. Soferul a anuntat ca va incepe demersurile pentru a-i deveni parinte.

Fetita aruncata de mama ei dintr-un taxi a fost externata.

Fetita de un an si jumatate aruncata de mama ei dintr-un taxi a fost externata, sambata dimineata, de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti si a plecat spre casa, alaturi de tata si de unchiul ei. Copilul, tatal si fratele mamei au plecat cu un autoturism spre un sat de langa Timisoara. Tatal fetitei a fost audiat, vineri, la Politia Capitalei, acesta declarand pentru MEDIAFAX ca, din iulie, femeia il suna si ii spune ca el vrea sa ucida copilul si ca pune oameni sa o urmareasca si sa o .

Fetita aruncata din taxi, externata. Mama ei ramane internata la psihiatrie

UPDATE: Fetita de un an si jumatate aruncata joi dintr-un taxi va fi externata vineri, cand tatal sau va ajunge la Spitalul Marie Curie din Capitala, iar mama, care sustine ca nu a vrut sa-i faca rau.

Fetita aruncata din taxi, externata, femeia ramane internata la psihiatrie. Tatal fetitei: Nu mi s-a parut niciodata ca ar avea probleme psihologice

UPDATE 17:23 Tatal fetitei de un an si jumatate, aruncata de mama ei dintr-un taxi a declarat, in cadrul unor audieri la Politia Capitalei, ca nu i s-a parut niciodata ca ar fi avut probleme psihologice.

Familia femeii care si-a aruncat fetita din taxi spune ca ea a refuzat de fiecare data ajutorul medicilor psihiatri

Familia femeii, care a incercat sa-si omoare copilul aruncadu-l dintr-un taxi, recunoaste ca avea nevoie de ingrijire phisologica de specialitate. Problemele au aparut de mult timp, insa a refuzat de.

Femeia care si-a aruncat copilul din taxi pe podul Grant a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

Femeia, care si-a aruncat, joi dupa-amiaza, fetita dintr-un taxi, a mai incercat in trecut sa-si arunce copilul. Aceasta s-a aflat, miercuri, in Baile Felix, unde i-a dat copilului sa bea alcool.

Femeia care si-a aruncat copilul din taxi este fosta grefiera si a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

Femeia, care si-a aruncat, joi dupa-amiaza, fetita dintr-un taxi, a mai incercat in trecut sa-si arunce copilul. Aceasta s-a aflat, miercuri, in Baile Felix, unde i-a dat copilului sa bea alcool.

Bucuresti: Femeia care si-a aruncat copilul din taxi este fosta grefiera si a mai incercat de doua ori sa-si arunce fetita

Femeia, care si-a aruncat, joi dupa-amiaza, fetita dintr-un taxi, pe Podul Grant din Bucuresti, a mai incercat in trecut sa-si arunce copilul. Aceasta s-a aflat, miercuri, in Baile Felix, unde i-a dat.

Taxi Pelicanul face precizari in cazul copilului aruncat din taxi

Compania Pelicanul Grup Taxi transmite: Deoarece cu totii am fost martori la evenimentul petrecut azi pe Podul Grand, eveniment ce a avut un final fericit, prin prisma faptului ca in locul unei pruncucideri, am asistat la salvarea de la moarte a unei fiinte nevinovate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )