Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fetita disparuta de o saptamana, din Petrosani, dupa ce a plecat de acasa cu un barbat pentru a primi pomana de Ziua Mortilor, a fost gasita in Vulcan

Adevărul Adevărul,
Fetita disparuta de o saptamana, din Petrosani, dupa ce a plecat de acasa cu un barbat pentru a primi pomana de Ziua Mortilor, a fost gasita in Vulcan

Politistii au reusit sa gaseasca fetita de 7 ani care plecase de acasa cu un barbat, pentru a primi pomana de Ziua Mortilor. Aceasta este teafara si nu ar fi fost abuzata in vreun fel, insa a fost transportata la spital, pentru evaluarea starii de sanatate. continuă pe Adevărul

Fetita disparuta de sapte zile a fost gasita. Ce a facut copilul in tot acest timp

Fetita disparuta in urma cu o saptamana din Petrosani, dupa ce a fost vazuta in compania unui individ, a fost gasita de politisti. Fetita este in stare buna, desi a disparut sambata din.

Fetita disparuta de o saptamana, dupa ce a plecat de acasa cu un om al strazii, a fost gasita. Explicatia barbatului

Politistii au reusit sa gaseasca fetita de 7 ani care plecase de acasa cu un barbat, pentru a primi pomana de Ziua Mortilor. Aceasta este teafara si nu ar fi fost abuzata in vreun fel, insa a fost transportata la spital, pentru evaluarea starii de sanatate.

Fetita din Petrosani, disparuta de o saptamana, a fost gasita(VIDEO)

Dupa zile de cosmar pentru parinti si zeci de ore de cautari pentru autoritati, fetita de sapte ani, din Petrosani, care disparuse din fata blocului in urma cu o saptamana a fost gasita de.

DOLIU in Romania! S-a stins din viata dupa o grea suferinta. Vestea care a socat o tara intreaga

Este doliu la Parchetul Vrancea. Procurorul pensionar Valerian Neamtu s-a stins din viatadupa o grea suferinta, la un spital din Bucuresti. in primii ani dupa terminarea facultatii, Neamtu.

VIDEO TeleormanLeaks Liviu Dragnea si-a amintit de vila din Mamaia, dupa ce zilele trecute nega orice legatura ntre Tel Drum si vreo proprietate a sa: Am vndut-o

Liderul PSD Liviu Dragnea a admis, joi, ca vila din Mamaia mentionata in dezvaluirile RISE Project privind afacerile Tel Drum i-a apartinut - prin 1900 toamna, spune el -, dar ca a vandut-o. Cu trei zile in urma, Dragnea nega ca ar detine vreo astfel de cladire mare si sustinea de asemenea ca nici Tel Drum si nici o alta companie nu a platit pentru lucrari la vreo proprietate a sa.

INCREDIBIL... Primarul din Alexandria, dupa o intalnire cu persoanele cu dizabilitati locomotorii: Ridica-te si umbla! (FOTO)

Primarul din Alexandria, Victor Dragusin PSD), a avut o intrunire cu membrii asociatiei persoanelor cu dizabilitati locomotorii, in urma careia a decis sa urgenteze o serie de lucrari. Ulterior, el a tinut s.

Povestea tanarului care s-a trezit din coma dupa 12 ani. Cum a fost posibila vindecarea barbatului -VIDEO

Wang este un tanar din China care a fost implicat intr-un accident rutier, in 2006. Barbatul a stat 12 ani in coma, dar s-a trezit datorita mamei sale care i-a fost mereu alaturi. in toti acesti ani, mama.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )