Libnet.ro
UNICEF

09:15

Ellen DeGeneres, considerata cea mai simpatica femeie de la Hollywood

B1 B1,
Ellen DeGeneres, considerata cea mai simpatica femeie de la Hollywood

Ellen DeGeneres este considerata cea mai simpatica femeie de la Hollywood. in clasamentul realizat de un site al unui post de radio, frumusetea si talentul nu au contat, ci doar simpatia de care se bucura vedetele. continuă pe B1

Pauza de ras cu Times: BNR reintroduce in circulatie surprizele Turbo, cea mai stabila moneda de schimb din istoria tarii

Ne pare rau, Somalia! ONU a aprobat un ajutor alimentar de 50 de miliarde de euro pentru ArsinelBNR reintroduce in circulatie surprizele Turbo, cea mai stabila moneda de schimb din istoria tariiNou! Dupa berea cu lamaie si cea cu fructe, pe piata face ravagii berea cu legume si tarhonAncheta mortii lui Ionut treneaza. Politistii inca spera sa obtina o marturisire scrisa de la caineMit sau realitate? Un locuitor al sectorului 6 sustine ca l-a vazut pe primarul Rares Manescu.

Cea mai bogata institutie de invatamant din SUA vrea sa atraga donatii de 6,5 miliarde de dolari pana in 2018

Universitatea Harvard a inceput o campanie prin care vrea sa atraga donatii in valoare de 6,5 miliarde dolari pana in 2018, cea mai ambitioasa initiativa de acest fel derulata vreodata.

Stefania Stanila, la 15 ani, cea mai tanara gimnasta a Campionatelor Mondiale din Belgia.

Gimnasta Stefania Alina Stanila, in varsta de 15 ani, va fi cea mai tanara participanta la Campionatul Mondial din Belgia, care debuteaza in 30 septembrie, lotul feminin al Romaniei incluzandu-le si pe Larisa Iordache si Sandra Izbasa, transmite Mediafax. Stefania Alina Stanila, care o inlocuieste in lotul Romaniei pe Diana Bulimar, accidentata, va implini 16 ani in 27 decembrie. La 16 ani neimpliniti, gimnasta legitimata la CNS Cetate Deva si care face parte din lotul olimpic de la inceputul .

Gigi Becali a dat, din spatele gratiilor, cea mai mare amenda din istoria clubului Steaua

Gigi Becali a dat, din inchisoare, cea mai mare amenda din istoria clubului Steaua. Finantatorul l-a penalizat pe Gabriel Iancu cu 100. 000 euro, dupa un derapaj avut in timpul liber, relateaza Evenimentul Zilei.

Ne asteapta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani? Ce spune ANM

Roxana Bojariu, seful Sectiei Climatologie din ANM, a declarant ca afirmatia potrivit careia in Europa se anunta cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani nu este fundamentata stiintific, neputandu-se face o astfel de predictie cu atat de mult timp.

Caru' cu vedete: Mihaela Radulescu il vrea inapoi pe Otil? Cum s-a dat de gol vedeta; Super actor de la Hollywood da 250.000$ pentru maidanezii din Romania; Becali vrea sa lucreze la cea mai sexy senatoare

Au facut-o cu o saptamana inainte de data pe care o anuntasera! Bianca si Victor au fost la biserica la adapostul intunericului. Pentru Bianca Dragusanu si Victor Slav se apropie cu pasi repezi ziua cea mare a cununiei religioase si a petrecerii celei mari. Cum a cucerit-o Cristi Borcea pe Alina: I-a facut cadou hotelul in care au baut prima lor cafea. Alina Borcea a vorbit despre relatia ei cu Cristi Borcea intr-un interviu acordat revistei Ok! Sotia fostului actionar dinamovist a povestit cum s-au cunoscut, dar si cum a impresionat-o viitorul ei sot.

Cea mai simpla metoda de a pacali pe internet.

Recenziile ii conving pe oameni sa incerce o noua statiune sau sa evite un restaurant vechi si ii influenteaza in alegerea uneltelor de gradina, a instalatorilor, obiectelor vestimentare si, uneori, chiar si a medicilor. Cronica obisnuia sa fie un articol redactat de catre profesionisti, insa internetul a schimbat acest obicei, permitand oricui sa-si exprime un punct de vedere sau sa asculte parerea cuiva. De aici, pe internet apar tot mai multe recenzii contrafacute, pentru care companiile .

Business report: Topul cheltuielilor bugetare. Cati bani incaseaza zilnic statul si cat cheltuieste; Furt cu 'buletinul pe piata de capital; Cea mai ieftina benzina din ultimele doua luni

Cum salvam micile afaceri care duc in spate economia tarii. Controale abuzive, legi stupide, banci reticente, stat rau-platnic. Sunt doar cateva dintre problemele motorului economiei: IMM-urile. Costurile Prima Casa scad accelerat. Relansarea programului doar pentru credite in lei a scazut cu mult cererea. Insa, pe termen lung aceste credite pot fi mai avantajoase decat alternativele in euro.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )