Libnet.ro
UNICEF

20:00

FIERBE pamantul la Galati. Opt cutremure au avut loc in aceasta dimineata

Antena3 Antena3,
FIERBE pamantul la Galati. Opt cutremure au avut loc in aceasta dimineata

UPDATE- Locuitorii din satul Izvoarele, judetul Galati, nu mai au liniste din cauza cutremurelor. Opt cutremure au avut loc in aceasta dimineata in Galati, iar 22 este totalul seismelor din ultimele 11. continuă pe Antena3

FIERBE pamantul la Galati. Trei cutremure au avut loc in aceasta dimineata

UPDATE- Trei cutremure au avut loc in aceasta dimineata in Galati, in zona Izvoarele. Cinci au avut loc in numai 12 ore, iar 19 este totalul seismelor din ultimele zile de la Galati. Stirea initialaUn.

FIERBE pamantul la Galati. Sase cutremure au avut loc in aceasta dimineata

UPDATE- Locuitorii din satul Izvoarele, judetul Galati, nu mai au liniste din cauza cutremurelor. Sase cutremure au avut loc in aceasta dimineata in Galati, iar 22 este totalul seismelor din ultimele 11.

FIERBE pamantul la Galati. Noua cutremure au avut loc astazi

UPDATE 12: 40- inca un cutremur a avut loc la Galati. Seismul a avut magnitudinea de 3,8 si s-a inregistrat la o adancime de 4 kilometri. in total, noua cutremure au avut loc astazi la Galati. Localnicii din.

FIERBE pamantul la Galati. Trei placi tectonice se zguduie in adancuri, iar oamenii se tem de o CATASTROFA

Oamenii din localitatea galateana Izvoarele sunt speriati de miscarile solului solului din ultima saptamana. Cele 10 cutremure din ultimele zile au atras si atentia guvernatilor. Executivul a anuntat ca.

FIERBE pamantul la Galati: Cutremur de 3,8 grade pe scara Richter, in aceasta dimineata. Este al 17-lea seism produs in zona in 11 zile

Un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter s-a produs joi dimineata in Moldova, zona Galati, la ora locala 7,37, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Acesta este cel.

FIERBE pamantul la Galati: Cutremur de 3,6 grade pe scara Richter, in aceasta dimineata. Este al 17-lea seism produs in zona in 11 zile

Un cutremur cu magnitudinea de 3,6 grade pe scara Richter s-a produs joi dimineata in Moldova, zona Galati, la ora locala 7,37, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). Acesta este cel.

Opt cutremure produse in judetul Galati, in mai putin de 12 ore

38:in total, 8 cutremure s-au produs, incepand de joi noapte, in judetul Galati. Trei cutremure de intensitate mica s-au produs joi dimineata in judetul Galati, iar un al patrulea cutremur a.

FIERBE pamantul la Galati. Prefectura si Inspectoratul Situatiilor de Urgenta sunt pregatite pentru orice fel de situatie

UPDATE 15:20- Autoritatile le-au promis localnicilor din satul Izvoarele ca in zona se va afla un geolog de la Institutul de Fizica a Pamantului, care va ramane acolo pentru o perioada si care se va intalni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )