Libnet.ro
UNICEF

15:45

FIFA a anuntat cand va avea loc gala The Best 2020

România Liberă România Liberă,
FIFA a anuntat cand va avea loc gala The Best 2020

Federatia Internationala de Fotbal FIFA) a anuntat ca ceremonia anuala de decernare a premiilor Th. continuă pe România Liberă

Vocea Romaniei cu vedete ca si concurenti. Cand va avea loc editia!

Vocea Romaniei revine la Pro TV. Nu in formatul clasic, asa cum ne-am obisnuit, ci intr-o editie speciala cu vedete pe post de concurenti. Iata cand vom putea urmari show-ul pe tv! .

Forumul Padurilor, Industriei Lemnului si Bioeconomiei va avea loc in 26 noiembrie

In data de 26 noiembrie 2020, incepand cu ora 10. 00, va avea loc cea de-a IV-a editie a ForumuluiPadurilor, Industriei Lemnului si Bioeconomiei. Evenimentul se va desfasura anul acesta ONLINE si va permite accesul tuturor celor interesati de domeniul padurilor si al industriilor bazate pe lemn.

Romania U21, calificata la Euro 2021. Cum va arata turneul final inedit, care sunt echipele calificate si cand va avea loc tragerea la sorti

Nationala de fotbal Under-21 a Romaniei a reusit doar o remiza cu selectionata similara din Danemarca, marti seara, la Ploiesti, dar egalul i-a fost suficient pentru a-i asigura calificarea la Campionatul.

Cand va avea loc nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Primele declaratii despre marele eveniment

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeaza unul dintre celor mai apreciate cupluri de la noi din tara. Cu toate caau o varsta frageda, vedetele stiu ce vor de la viata si au planuri serioase de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )