Libnet.ro
UNICEF

20:45

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez: Pedeapsa record la Cupa Mondiala si dat afara din Brazilia

Online Sport Online Sport,
FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez: Pedeapsa record la Cupa Mondiala si dat afara din Brazilia

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez, dupa ce acesta l-a muscat pe italianul Chiellini, si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia. Suarez nu va mai aparea la aceasta Cupa Mondiala. continuă pe Online Sport

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez. Pedeapsa uriasa primita de uruguayan, dat afara de la Cupa Mondiala

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez, dupa ce acesta l-a muscat pe italianul Chiellini, si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia. Suarez nu va mai aparea la aceasta Cupa Mondiala.

FIFA l-a muscat rau pe Luis Suarez. Pedeapsa uriasa primita de uruguayan

FIFA s-a pronuntat asupra cazului in care este implicat atacantul uruguayan Luis Suarez si a dictat o sanctiune istorica impotriva acestuia.

Uruguayanul Luis Suarez a primit o suspendare de 9 meciuri si interdictie de 4 luni pentru orice activitate legata de fotbal

Noua meciuri suspendare si interdictie de patru luni la orice activitate legata de fotbal - este decizia anuntata de FIFA, joi, in cazul uruguayanului Luis Suarez, cel care l-a muscat de umar pe italianul.

Vedeta Uruguayului Luis Suarez si-a muscat din nou un adversar si risca o pedeapsa dura din partea FIFA

Calificarea Uruguayului in optimile de finala ale Cupei Mondiale de Fotbal dupa victoria in fata Italiei a fost umbrita de un incident mai putin placut: vedeta uruguayana Luis Suarez a recidivat si si-a muscat un adversar de umar, scrie AFP.

FIFA va deschide o ancheta in cazul Luis Suarez, care l-a muscat de umar pe italianul Chiellini

FIFA va deschide o ancheta in cazul atacantului uruguayan Luis Suarez, care l-a muscat de umar pe fundasul italian Giorgio Chiellini, in meciul castigat, marti, de sud-americani, cu scorul de 1-0. FIFA va.

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Luis Suarez. Atacantul uruguayan risca o suspendare de 24 de meciuri sau doi ani

FIFA a anuntat, in noaptea de marti spre miercuri, ca a deschis o procedura disciplinara impotriva atacantului uruguayan Luis Suarez, care l-ar fi muscat de umar pe Giorgio Chiellini, in timpul meciului cu.

CM Fotbal: Luis Suarez, suspendat 9 meciuri de la echipa nationala si 4 luni din fotbal, dupa ce l-a muscat pe Chiellini

Luis Suarez 27 de ani) a fost pedepsit, joi, de FIFA cu o suspendare de noua partide de la echipa nationala a Uruguayului si cu patru luni din orice activitate fotbalistica, informeaza Reuters. Masura forului international a venit dupa ce Suarez l-a muscat pe Giorgio Chiellini in timpul partidei dintre Uruguay si Italia 1-0), de la CM de Fotbal din Brazilia.

VIDEO Luis Suarez il musca pe Chiellini - Atacantul din Uruguay risca doi ani de suspendare

FIFA a deschis o procedura disciplinara impotriva lui Luis Suarez, atacantul echipei Liverpool care l-a muscat pe aparatorul italian Giorgio Chiellini in timpul partidei dintre Uruguay si Italia 1-0, de la CM din Brazilia). Suarez risca doi ani de suspendare sau 24 de meciuri ale primei reprezentative din Uruguay.

Cupa Mondiala:Luis Suarez este sustinut de presedintele Uruguay-ului

Jose Mujica, presedintele Uruguay-ului, si Diego Lugano, capitanul echipei de fotbal, si. au aratat sustinerea fata de Luis Suarez care este anchetat de FIFA dupa ce l-a muscat pe Giorgio Chellini, la meciul cu Italia.

Cum se apara Luis Suarez: M-am sprijinit de umarul lui Chiellini

Luis Suarez risca o suspendare de doi ani din partea FIFA dupa ce l-a muscat pe Giorgio Chiellini, fundasul Italiei. Chestionat in legatura cu acest incident, atacantul Uruguayului a precizat: M-am sprijinit de umarul lui. Ramane de vazut cat il va tine departe de teren faptul ca s-a sprijinit de umarul lui Chiellini.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )