Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fii la putere! Mesajele locuitorilor din Alba Iulia pentru Antena 3

Antena3 Antena3,
Fii la putere! Mesajele locuitorilor din Alba Iulia pentru Antena 3

Fii la putere! Antena 3 este la tine in oras! Timp de doua saptamani, jurnalistii nostri strabat tara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la infiintarea postului nostru, cei mai cunoscuti oameni de. continuă pe Antena3

Fii la putere! Trei ciudatenii din Alba Iulia

Fii la putere! Antena 3 este la tine in oras! Timp de doua saptamani, jurnalistii nostri strabat tara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la infiintarea postului nostru, cei mai cunoscuti oameni de.

Spania: Un roman din Alba Iulia a ajuns primarul comunei Paramo de Boedo

Un roman plecat din Romania si stabilit impreuna cu familia in provincia Palencia din Spania a ajuns primar in comunca Paramo de Boedo care insumeaza trei sate. Aurel Truta are 39 de ani si se afla in.

Monetaria din Alba Iulia - izvor de bani si putere. Cum au folosit principii medievali monetaria in Epoca de Aur a Principatului Transilvaniei

Statutul de capitala a Principatului Transilvaniei pentru o perioada de 150 de ani a conferit orasului Alba Iulia si un important rol in domeniul monetar. Alba Iulia a fost, astfel, unul dintre centrele monetare importante ale Europei Centrale. Aici s-au batut inclusiv monede de aur.

Strazi si curti inundate in Alba Iulia, Ocna Mures si Blaj, in urma ploilor torentiale

Ploiile torentiale de vineri au provocat inundatii pe mai multe strazi si in curtiile locuitorilor din Alba Iulia, Blaj si Ocna Mures, sistemele de canalizare fiind complet blocate in aceste.

FOTO Baza de agrement de la Alba Iulia costa aproape 6 milioane euro si va fi terminata in 2 ani

Construirea Bazei Sportive si de Agrement langa Bazinul Olimpic din Alba Iulia reprezinta o investitie de 25. 123 lei cu TVA, adica aproximativ 5,77 milioane de euro. Documentatia privind studiul de fezabilitate al complexului intra la aprobare in Consiliul Local la sedinta din 30 iunie.

INUNDATII in Alba Iulia, Ocna Mures si Blaj

Mai multe strazi si curti din Alba Iulia, Blaj si Ocna Mures au fost inundate, vineri, in urma unei ploi torentiale care a blocat sistemele de canalizare. Pompierii militari si echipele societatilor locale de apa si canal au intervenit pentru remedierea situatiei.

Fii la putere! Descopera barul din Resita sfintit cu sobor de preoti, doar-doar o ramane deschis

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine in oras! Timp de doua saptamani, toate vedetele noastre strabat tara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la infiintarea postului nostru, cei mai cunoscuti.

Descoperire senzationala la Alba Iulia: secretele ruinelor primei biserici rasaritene de la nord de Dunare, gasite ingropate in pamant

In anul 2011, in Cetatea Alba Iulia se descoperea intamplator ceea ce avea sa fie ruinele celei mai vechi biserici rasaritene de la nord de Dunare. Descoperirea, senzationala din punct de vedere istoric, a fost exploatata doar din punct de vedere stiintific. Ruinele spectaculoase au fost acoperite cu pamant, iar terenul a revenit la starea initiala.

Rampa temporara de la Pata Rat a fost inchisa definitiv. Deseurile vor fi duse la Alba Iulia

Rampa de deseuri temporara a municipiului Cluj-Napoca, de la Pata Rat, a fost inchisa definitiv din noaptea de joi spre vineri, iar societatea care o administreaza a suspendat toate contractele de salubrizare cu operatorii, astfel ca deseurile vor fi duse la Alba Iulia.

Fii la putere! Echipa Antena 3 a ajuns la Alba Iulia

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine in oras! Timp de doua saptamani, jurnalistii nostri strabat tara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la infiintarea postului nostru, cei mai cunoscuti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )