Libnet.ro
UNICEF

15:45

Fii la putere! Vesti bune pentru profesorul si muzicianul Sabin Pauta

Antena3 Antena3,
Fii la putere! Vesti bune pentru profesorul si muzicianul Sabin Pauta

Fii la putere! Antena 3 este aici, chiar la tine in oras! Timp de doua saptamani, jurnalistii nostri strabat tara cu caravana Antena 3. La 10 ani de la infiintarea postului nostru, cei mai. continuă pe Antena3

Vesti bune pentru Florin Gardos. Southampton pregateste un transfer important

Southampton, echipa lui Florin Gardos, a acceptat oferta celor de la Liverpool pentru Nathaniel Clyne. Cormoranii au oferit 12,5 milioane de euro pentru fundasul englez, care va efectua saptamana viitoare vizita medi.

Vesti bune pentru marinari

Marinarii constanteni au sarbatorit, ieri, Ziua Internationala a Navigatorului. Cu acest prilej, si-au dat intalnire, la sediul Sindicatului Liber al Navigatorilor, fosti si actuali oameni ai marii.

Reduceri la camere foto: bune pentru vacanta si pentru pasionatii de sporturi

EMAG deruleaza Revolutia preturilor in aceste zile si promite promotii revolutionare. Noi ne-am uitat peste ofertele disponibile la camere foto si avem o lista potrivita pentru tine. eMAG, cel mai mare magazinonline din Romania, a inceput vara cu o serie de reduceri destul de bune. Am ajuns sa selectam si dintre camerele foto pe acelea [] Reduceri la camere foto: bune pentru vacanta si pentru pasionatii de sporturi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Vesti proaste pentru fanii cantaretei Whitney Houston. Ce decizie au luat medicii pentru fiica ei

Familia cantaretei Whitney Houston a anuntat miercuri ca fiica acesteia, Bobbi Kristina Brown, in varsta de 22 de ani, aflata in coma de mai multe luni, a fost transferata la un centru pentru bolnavi aflati in stadiu terminal, informeaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )