Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fiica ei traia cel mai frumos moment din viata ei, asa ca s-a repezit la telefon sa filmeze totul. Ulterior, cand s-a uitat pe imagini s-a luat cu mainile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia

Antena3 Antena3,
Fiica ei traia cel mai frumos moment din viata ei, asa ca s-a repezit la telefon sa filmeze totul. Ulterior, cand s-a uitat pe imagini s-a luat cu mainile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia

Susan Griego ar fi trebuit sa filmeze momentul in care fiica ei traia cele mai frumoase clipe din viata ei de pana atunci, insa lucrurile au luat rapid o directie neasteptata din cauza. neatentiei. continuă pe Antena3

Carmen Tanase, marturie emotionanta: Cel mai drag moment pe care l-a trait pana acum

Actrita Carmen Tanase a fost provocata, miercuri, de Sabina Iosub, sa spuna care este cel mai drag moment al sau pe care l-a trait pana acum.

Florinel Coman a marcat cel mai frumos gol la nationala in 2019

FRF anunta la finalul anului rezultatele unui sondaj inceput pe 1 decembrie pe tema celui mai frumos gol marcat la echipele nationale ale Romaniei.

REVELION 2020. Cel mai frumos mesaj de Revelion

HOROSCOP. Iata cum sa inchei 2019 ca sa iti fie bine in 2020. Top 12 concluzii valoroase din viata ultimului deceniu!

Trecutul se incheie acum. Viitorul incepe acum. Si fiecare moment din viata ta este o invitatie constanta sa traiesti fericit pana la adanci batraneti. Fii increzator ca fiecare zi este un nou inceput si o noua sansa de bine.

Romanii au cheltuit cel mai putin dintre europeni pentru mesele in oras in 2018, potrivit Eurostat

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a cheltuielilor alocate meselor in oras intre anii 2008 si 2018. Ponderea acestora a fost de 1,9% din totalul cheltuielilor gospodariilor in 2018, cel mai scazut nivel din randul statelor Uniunii Europene, fata de 2,9% in 2008, arata un raport al Eurostat.

Dan Petrescu: Pentru mine, cel mai bun antrenor roman a fost Anghel Iordanescu

Dan Petrescu 52 de ani), antrenorul campioanei Romaniei, a anuntat ca, din punctul lui de vedere, cel mai bun tehnician din istoria Romaniei este fostul selectioner Anghel Iordanescu.

Peste 1.000 de faulturi. Cine este cel mai lovit jucator, din campionatele tari europene

De-a lungul ultimilor noua ani, Eden Hazard a fost tinta a nu mai putin de 1. 030 de faulturi, fiind de departe cel mai agresat fotbalist, din 2010 si pana astazi.

SOC in MUZICA POPULARA! Vestea despre NICULINA STOICAN a cazut ca un trasnet

Celebra cantareata Niculina Stoican a vorbit, recent, despre cel mai greu moment din viata ei, atunci cand sotul ei a ajuns in spatele gratiilor. Pentru vedeta, acest episod a reprezentat o mare pierdere care i-.

Barbatii din viata Elenei Basescu. Ce lovitura crunta a primit acum din partea lui Tomata, dupa despartire

Elena Basescu este urmarita de ghinion pe plan sentimental. Fiica fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu are acum probleme cu fostul sot, Catalin Gheorghe, alias Tomata, care potrivit unor surse ar vrea sa obtina in instanta custodia copilului. Un apropiat de-al cuplului a oferit cateva detalii despre situatia celor doi. Elena Basescu nu are parte .

Putini romani stiu! Care este cel mai sigur cod PIN pentru cardul bancar!

Codul PIN a devenit alaturi de CNP cel mai comune cod pe care trebuie sa il foloseasca o persoana in viata de zi cu zi. PIN este acronim al sintagmei engleze Personal Identification Number in romana Numar Personal de Identificare) si poate avea o lungime cuprinsa intre 4 si 12 cifre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )