Libnet.ro
UNICEF

12:15

FIlarmonica din Brasov are un sediu propriu pentru prima oara in istorie

Adevărul Adevărul,
FIlarmonica din Brasov are un sediu propriu pentru prima oara in istorie

Primaria Brasov a inaugurat, vineri, sediul Filarmonicii Brasov, amplasat in fostul cinematograf Patria. Aceasta este pentru prima oara in istoria sa cand Filarmonica Brasov are un sediu propriu. continuă pe Adevărul

Filarmonica din Brasov are un sediu propriu pentru prima oara in istorie

Primaria Brasov a inaugurat, vineri, sediul Filarmonicii Brasov, amplasat in fostul cinematograf Patria. Aceasta este pentru prima oara in istoria sa cand Filarmonica Brasov are un sediu propriu.

Grecia inregistreaza crestere economica, pentru prima data de la declansarea crizei.

Grecia a inregistrat in trimestrul al doilea crestere economica pentru prima data de la declansarea crizei si se indreapta spre recuperare, a declarat ministrul de Finante elen, Yannis Stournaras, citand estimari guvernamentale, transmite Mediafax. Pe baza dovezilor disponibile, economia a crescut in trimestrul al doilea fata de primele trei luni ale anului, pentru prima data de la inceputul crizei, potrivit datelor ajustate sezonier. ) Pentru prima data estimam ca PIB a crescut .

Grecia, pe crestere economica pentru prima data de la declansarea crizei

Grecia a inregistrat crestere economica in trimestrul al doilea, pentru prima data de la declansarea crizei si se indreapta spre recuperare, a declarat ministrul elen de finante, Yannis Stournaras, citand estimari guvernamentale.

Grecia a inregistrat crestere economica, pentru prima data de la declansarea crizei

Grecia a inregistrat in trimestrul al doilea crestere economica, pentru prima data de la declansarea crizei, si se indreapta spre recuperare, a declarat ministrul de Finante elen, Yannis Stournaras, citand estimari guvernamentale, transmite Mediafax.

Pentru prima data in istoria lumii, discountul se considera paguba

Omul de afaceri Ioan Niculae a declarat, ieri, ca spera ca dosarul privind subminarea economiei nationale si complot sa ajunga la instanta si aceasta sa inteleaga ce inseamna un discount, sus and not;tinand ca este pentru prima data in istoria lumii cand un discountul comercial se considera paguba.

Niculae, Interagro: Pentru prima data in istoria lumii discountul se considera paguba

Omul de afaceri Ioan Niculae a declarat ca spera ca dosarul privind subminarea economiei nationale si complot sa ajunga la instanta si aceasta sa inteleaga ce inseamna un discount, sustinand ca este pentru prima data in istoria lumii cand un.

Niculae, Interagro: Pentru prima data in istoria lumii, discountul se considera paguba

Omul de afaceri Ioan Niculae a declarat ca spera ca dosarul privind subminarea economiei nationale si complot sa ajunga la instanta si aceasta sa inteleaga ce inseamna un discount, sustinand ca este pentru prima data in istoria lumii cand un.

Daniel Ivan, FMS: Pentru prima data flota de masini pe benzina a depasit-o pe cea diesel

Anul acesta, pentru prima data numarul de masini livrate de Fleet Management Services FMS) cu motoare pe benzina l-a depasit pe cel al masinilor echipate cu motoare diesel, intrucat clientii si-au diminuat considerabil numarul de kilometri parcursi, a.

Deschiderea festiva a Librariei Humanitas Brasov are loc joi la ora 18:00

Deschiderea festiva a Librariei Humanitas Brasov va avea loc joi, 19 septembrie, la ora 18. 00, iar la eveniment ii veti putea intalni pe autorii Humanitas: Andrei Plesu, Horia-Roman Patapievici, Ioana Parvulescu, Dan C. Mihailescu, Mircea Cartarescu, Lucian Boia si Gabriel Liiceanu. Autorii Humanitas prezenti la deschiderea festiva vor oferi autografe. Seara se va incheia cu un pahar de vin, iar evenimentele Librariei Humanitas Brasov vor continua saptamana de saptamana cu lansari de carte, intalniri cu scriitorii, sesiuni de autografe.

Angela Merkel joaca pentru prima data cartea feminina.

Cancelarul german Angela Merkel este considerata femeia cea mai puternica din lume dar ea nu a jucat niciodata pana in prezent cartea feminina, in cei 33 de ani de cariera politica, transmite Mediafax. La varsta de 59 de ani, ea a eliminat nenumarati oameni politici, fara sa promoveze insa niciodata cauza femeilor. Dar in timpul campaniei pentru alegerile legislative de duminica, la incheierea carora ar urma sa obtina cel de-al treilea mandat de patru ani, Merkel a surprins ridicand cortina .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )