Libnet.ro
UNICEF

11:31

Filme de actiune. Cele mai bune pelicule din seara aceasta la TV

Adevărul Adevărul,
Filme de actiune. Cele mai bune pelicule din seara aceasta la TV

Cei care vor sa vada filme de actiune in seara aceasta au la dispozitie cateva productii destul de interesante in programul TV. Iata cateva recomandari:. continuă pe Adevărul

Filme de dragoste. Cele mai interesante pelicule din seara aceasta

Cei care vor sa-si incheie ziua cu filme de dragoste au la dispozitie in programul TV cateva pelicule interesante. Iata cateva recomandari:.

Mircea Dusa: Un congres PSD se impune pentru a da stabilitate conducerii partidului si pentru a crea cele mai bune premise pentru alegerile din 2016

Mircea Dusa, presedintele organizatiei PSD Harghita, a declarat ca un congres al social-democratilor este necesar pentru a da stabilitate conducerii partidului si pentru a crea cele mai bune premise pentru.

Cele mai bune carti despre relatii: lecturi de capatai pentru cei care vor sa-si rezolve problemele de cuplu

Cele mai bune carti despre relatii. Niciodata nu suntem pregatiti suficient ca sa facem fata problemelor presupuse de viata in doi, tocmai de aceea este necesar sa acordam atentie rezolvarii momentelor dificile care apar in timp. O cale aflata la indemana este reprezentata de cartile publicate de unii dintre cei mai apreciati psihologi si terapeuti specializati in problemele de cuplu.

EXCLUSIV Cine a castigat si care este pretul obtinut de autoritatile romane in negocierile pentru cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C

Primul medicament care vindeca hepatita C, o boala anterior nevindecabila, a fost aprobat in Uniunea Europeana cu aproape doi ani in urma. Ulterior au aparut alte trei combinatii terapeutice care vindeca aceasta boala, dar care se numara in acelasi timp printre cele mai scumpe medicamente din lume. In Romania, autoritatile au inceput in primavara lui 2015 negocierile pentru a putea achizitiona aceste medicamente la un pret mai scazut decat cel de catalog. In competitie au intrat patru companii si, conform informatiilor HotNews, oferta castigatoare apartine companiei britanice Abbvie. Pretul obtinut de autoritatile romane este insa foarte important, deoarece de el depinde cati din cei aproximativ 16. 000 de romani diagnosticati cu aceasta boala vor fi tratati.

Cele mai frumoase statiuni din Republica Moldova

Sanatoriile de relaxare si tratament din Republica Moldova sunt amplasate in locuri pitoresti, unde sunt create conditii bune de recuperare. Cele mai frumoase statiuni din Republica Moldova se afla in Vadul lui Voda, raionele Calarasi, Camenca, Cahul si Dubasari.

Cele mai murdare locuri din avion. Toaleta se numara tocmai pe locul al treilea

Avioanele nu sunt cele mai curate locuri din lume. Sute de pasageri petrec ore intregi in spatii restranse. Acestia mananca, dorm, stranuta, folosesc baia si imprastie bacterii peste tot, iar avioanele nu sunt intotdeuna curatate dupa fiecare zbor. in mod surprinzator, desi wc-ul, in special butonul prin intermediul caruia tragem apa, se numara printre cele mai murdare locuri, nu este suprafata cu cei mai multi microbi.

GALERIE FOTO. Omul cu cele mai mari talpi si omul cu cei mai multi dinti. Ce recorduri au fost inscrise in Guiness Book 2016

Barbatul cu cele mai mari talpi din lume, cel mai inalt cuplu casatorit, omul cu cei mai multi dinti, dar si cel mai mare cart pentru hot dog si cele mai mari cizme de cowboy, sunt cateva dintre noile recorduri inscrie in editia Guiness Book 2016.

Care sunt cele mai mari regrete ale femeilor in privinta vietii sexuale

Multi sunt cei care spera la o viata traita fara regrete, insa probabil ca nimeni nu reuseste sa aiba parte de o asemenea realizare. Lucru valabil si in ceea ce priveste viata sexuala, dupa cum a aratat o cercetare in cadrul careia femeile, dar si barbatii au marturisit care sunt cele mai mari regrete sexuale.

Instagram vedete. Cele mai interesante postari de saptamana aceasta

Fie ca vorbim despre Delia Matache, Madalina Ghenea, Corina Bud, Sylvia, Loredana sau Justin timberlake, iata ce au postat vedetele, saptamana aceasta, pe Instagram! .

Cele mai dese 10 minciuni ale femeilor, in cuplu

Desi se spune ca barbatii mint mai mult, femeile sunt si ele la fel de specialiste. Iata cele mai dese minciuni pe care femeile le spun in relatia de cuplu. Imi place familia ta Femeile au abilitatea.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )