Libnet.ro
UNICEF

11:30

Filmul Pozitia copilului, premiat la Festivalul International de la Stockholm

B1 B1,
Filmul Pozitia copilului, premiat la Festivalul International de la Stockholm

Filmul Pozitia copilului a fost premiat la Festivalul International de la Stockholm! Pelicula, in regia lui Calin Peter Netzer, a primit premiul Telia. Distinctia fost acordata celui mai bun film din festival. continuă pe B1

VIDEO Filmul Pozitia copilului, premiat la Festivalul International de Film de la Stockholm

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a primit premiul Telia la Festivalul International de Film de la Stockholm, distinctia fiind acordata celui mai bun film din festival care nu beneficiaza inca de distributie in Suedia, informeaza Institutul Cultural Roman ICR) Stockholm. In cadrul Festivalului International de Film de la Stockholm, filmul Pozitia copilului a fost prezentat in sectiunea Open Zone, dedicata celor mai apreciate filme din 2013, aflate in atentia Asociatiei Internationale a Criticilor de Film FIPRESCI.

VIDEO. Filmul Pozitia copilului, premiat la Stockholm.

Filmul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a primit, vineri seara, premiul Telia la Festivalul International de Film de la Stockholm, distinctia fiind acordata celui mai bun film din festival care nu beneficiaza inca de distributie in Suedia. In cadrul Festivalului International de Film de la Stockholm, filmul Pozitia copilului a fost prezentat in sectiunea Open Zone, dedicata celor mai apreciate filme din 2013, aflate in atentia Asociatiei Internationale a Criticilor de .

Pozitia copilului a fost premiat la Festivalul International de Film de la Stockholm

Lungmetrajul Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, se afla printre castigatorii Festivalului International de Film de la Stockholm, potrivit ICR Stockholm.

Pozitia copilului isi adjudeca inca un premiu international

Pozitia copilului, in regia lui Calin Peter Netzer, a primit premiul Telia la Festivalul International de Film de la Stockholm, distinctia fiind acordata celui mai bun film din festival care nu beneficiaza inca de distributie in Suedia,.

Actorii Ofelia Popii si Florin Piersic Jr., pe covorul rosu la Festivalul International de Film de la Roma

Premiera mondiala a filmului Quod Erat Demonstrandum, in regia lui Andrei Gruzsniczki, a avut loc aseara, la Festivalul International de Film de la Roma 8-17 noiembrie), in prezenta actorilor potagonisti: Ofelia Popii, Florin Piersic jr. , Sorin Leoveanu si regizorul peliculei.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )