Libnet.ro
UNICEF

09:45

Finala-surpriza la Dubai: Muguruza a irosit trei mingi de meci si a fost eliminata

Adevărul Adevărul,
Finala-surpriza la Dubai: Muguruza a irosit trei mingi de meci si a fost eliminata

Finala turneului de tenis de la Dubai se va juca maine intre ucraineana Elina Svitolina, locul 4 WTA, si rusoaica Daria Kasatkina, locul 24 WTA. continuă pe Adevărul

WTA Dubai: Incredibila Daria - Kasatkina, in finala dupa ce a salvat trei mingi de meci in fata Garbinei Muguruza

Dominata cu autoritate in multe momente, Daria Kasatkina era aproape cu bagajele facute, atunci cand Garbine Muguruza a avut trei mingi de meci. Rusoaica s-a incapatanat sa joace fiecare punct pana la limita fizica, iar puterea fantastica aratata in special in defensiva i-a erodat adversarei increderea pas cu pas. Kasatkina a supravietuit incredibil unui meci thriller 3-6, 7-611), 6-1), succes in urma caruia a obtinut calificarea in finala turneului Premier de la Dubai. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Dubai: Incredibila Daria - Kasatkina, in finala dupa ce a salvat trei mingi de meci in fata Garbinei Muguruza

Dominata cu autoritate in multe momente, Daria Kasatkina era aproape cu bagajele facute, atunci cand Garbine Muguruza a avut trei mingi de meci. Rusoaica s-a incapatanat sa joace fiecare punct pana la limita fizica, iar puterea fantastica aratata in special in defensiva i-a erodat adversarei increderea pas cu pas. Kasatkina a supravietuit incredibil unui meci thriller 3-6, 7-611), 6-1), succes in urma caruia a obtinut calificarea in finala turneului Premier de la Dubai.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )