Libnet.ro
UNICEF

20:45

FINANCIAL TIMES: Deutsche Bank transfera sute de angajati la BNP Paribas

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FINANCIAL TIMES: Deutsche Bank transfera sute de angajati la BNP Paribas

Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, se pregateste sa transfere pana la 800 de angajati la BNP Paribas SA din Franta, ca parte a retragerii sale de pe segmentul de investment banking, potrivit unor surse citate de Financial Times FT). continuă pe Ziarul Bursa

FINANCIAL TIMES: Deutsche Bank transfera sute de angajati la BNP Paribas

Deutsche Bank AG, cel mai mare grup bancar german, se pregateste sa transfere pana la 800 de angajati la BNP Paribas SA din Franta, ca parte a retragerii sale de pe segmentul de investment banking, potrivit unor surse citate de Financial Times FT).

Revolut aduce pe pozitii cheie fosti executivi din banci traditionale ca Deutsche Bank, dar si de la competitorul N26

Revolut, fintech-ul londonez cu peste 6 milioane de utilizatori in Europa si Australia, aduce pe pozitii de conducere fosti executivi din N26, Deutsche Bank sau Clear Bank.

Transilvania, comparata cu Toscana in Financial Times: E un mare castig sa te afli aici. iti ofera bucuria lucrurilor simple

Jurnalistul si scriitorul britanic Andrew Eames semneaza in Financial Times un text in care arata de ce Transilvania poate fi considerata noua Toscana, laudand zona pentru viata pastorala idilica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )