Libnet.ro
UNICEF

12:30

Finantele vor sa imprumute aproape 4 miliarde lei, in septembrie. O emisiune are scandenta in 2031

Hotnews Hotnews,
 Finantele vor sa imprumute aproape 4 miliarde lei, in septembrie. O emisiune are scandenta in 2031

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa imprumute aproape 4 miliarde lei, in septembrie, potrivit unui document al institutiei. Este vorba despre emisiuni de certificate de trezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark in valoarea nominala de 3,5 miliarde lei, la care se poate adauga suma de 495 milioane lei din alocarile sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive. continuă pe Hotnews

Centura Galatiului ar putea costa 1,22 miliarde lei. Proiectul, pus in dezbatere de Ministerul Transporturilor

Constructia variantei de ocolire a orasului Galati ar putea costa 1,22 miliarde lei, inclusiv TVA, proiectul urmand a avea o lungime de 33,6 km, potrivit unui proiect de Hotarare a Guvernului pentru aprobarea indicatorilor tehnico - economici ai obiectivului de investitii, publicat in dezbatere de Ministerul Transporturilor.

Statele Unite vor retrage aproape 5.000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan

Statele Unite vor retrage aproape 5. 000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan, pe parcursul a 135 de zile, potrivit unui proiect de acord convenit cu talibanii, a declarat luni negociatorul american Zalmay Khalilzad, transmite Reuters.

SUA vor retrage aproape 5.000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan. Acordul, incheiat dupa luni de negocieri, mai are nevoie de aprobarea celor doi presedinti

Statele Unite vor retrage aproape 5. 000 de soldati si vor inchide cinci baze din Afganistan, pe parcursul a 135 de zile, potrivit unui proiect de acord convenit cu talibanii, a declarat luni negociatorul american.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )