Libnet.ro
UNICEF

01:05

Finul Olgutei Vasilescu a demisionat din PSD. Radu Preda a plecat pentru ca a fost umilit in ultimul hal

Adevărul Adevărul,
Finul Olgutei Vasilescu a demisionat din PSD. Radu Preda a plecat pentru ca a fost umilit in ultimul hal

Senatorul Radu Preda a demisionat din PSD dupa ce a aflat ca partidul din care a facut parte timp de 14 ani l-a trecut pe un loc de rezerva pe lista Camerei Deputatilor. Preda va candida acum pe locul 1 la Senatul Romaniei din partea PMP. continuă pe Adevărul

Senatorul PSD Radu Preda si-a dat demisia dupa ce a fost trecut la rezerve pe listele pentru alegeri

Radu Preda, senator PSD de Dolj si fin al Liei Olguta Vasilescu, si-a dat demisia din PSD, in aceasta seara, dupa ce a fost trecut la rezerve pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Sabina Zurac a demisionat din functia de director medical al Spitalului Colentina

Medicul Sabina Zurac a demisionat din functia de director medical al Spitalului Clinic Colentina din Capitala. Ea a confirmat informatia luni, ocazie cu care a precizat ca si-a scris demisia inca de la inceputul.

Marian Oprisan risca excluderea din PSD. Fostul baron de Vrancea vrea sa forteze mana lui Ciolacu si sa fie pus cap de lista la parlamentare

Marian Oprisan risca sa fie exclus din PSD, dupa ce a pierdut sefia CJ Vrancea si sefia organizatiei judetene a PSD. Asta dupa ce fostul baron vrea sa forteze mana conducerii partidului si sa se.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din ALDE si va candida pe listele Pro Romania

ALDE a anuntat demisia presedintelui Calin Popescu Tariceanu, dar si a altor membrii din partid. Acestia vor candida la alegerile parlamentare din 2020 pe listele Pro Romania. Totodata, presedintele ALDE a.

Tariceanu a demisionat din ALDE

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a relatat ca s-a vazut nevoit sa demisioneze din partidul sau, pentru a putea candida pe listele Pro Romania, la alegerile Parlamentare din 6 decembrie. Tariceanu a explicat ca fuziunea dintre ALDE si Pro Romania nu a fost acceptata pentru acest ciclu electoral, motiv pentru care candidatii ALDE vor fi inclusi pe listele partenerilor din Pro Romania, potrivit DCNews.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )