Libnet.ro
UNICEF

19:31

Fiul unui fost judecator din Vaslui, condamnat la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri

Antena3 Antena3,
Fiul unui fost judecator din Vaslui, condamnat la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri

Fiul unui fost judecator, in prezent avocat la Baroul Vaslui, a fost condamnat la patru ani si jumatate de inchisoare cu executare pentru trafic si consum de droguri de risc si mare risc, dupa ce a vandut. continuă pe Antena3

Vaslui: Fiul unui fost judecator a fost condamnat la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri

Fiul unui fost judecator, in prezent avocat la Baroul Vaslui, a fost condamnat, joi, la patru ani si sase luni de inchisoare cu executare eptnru trafic si consum de droguri de risc si mare risc, relateaza.

Judecator din Ineu (Arad) prins in flagrant cand lua mita, de procurorii DNA.

Un judecator din Ineu, judetul Arad, este urmarit penal de Departamentul National Anticoruptie DNA), dupa ce procurorii l-au prins in flagrant in timp ce primea mita pentru a interveni pe langa un judecator din Arad. Potrivit unui comunicat al DNA, Serviciul teritorial Timisoara efectueaza acte de urmarire penala fata de inculpatul TRIPA AUREL STEFAN, judecator in cadrul Judecatoriei Ineu, judetul Arad, in sarcina caruia s-a retinut infractiunea de trafic de influenta. In Rezolutia de .

Un judecator din Ineu, arestat preventiv dupa ce a fost prins in flagrant cand primea mita 300 euro si un telefon mobil

Un judecator din Ineu a fost arestat preventiv dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea 300 de euro si un telefon mobil, anunta Departamentul National Anticoruptie, intr-un comunicat.

Surse: Seful DGA, Janica Arion-Tiganasu, a fost schimbat din functie prin ordin al ministrului Afacerilor Interne

Chestorul Janica Arion-Tiganasu, seful Directiei Generale Anticoruptie, a fost schimbat din functie printr-un ordin al ministrului Afacerilor Interne, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Seful DGA, Janica Arion-Tiganasu, a fost schimbat din functie

Seful DGA a fost schimbat din functie, sustin surse apropiate ministerului de interne. Janica Arion Tiganasu a fost transferat la o directie din cadrul ministerului. Presa centrala a scris in mai multe.

Seful DGA a fost schimbat din functie

Seful Directiei Generale Anticoruptie DGA), Jenica Arion, a fost schimbat din functie de catre ministrul Radu Stroe, conform surselor de presa.

Judecator din Ineu, urmarit penal de DNA.

Un magistrat din Ineu este urmarit penal pentru trafic de influenta. Este vorba despre Stefan Aurel Tripa, judecator la Judecatoria Ineu, judetul Arad. Potrivit DNA, in ziua de 3 decembrie 2013, Stefan Aurel Tripa, in calitate de judecator la Judecatoria Ineu, a pretins unei persoane suma de 600 de euro, din care a primit un avans de 500 lei si 200 de euro, lasand sa se inteleaga ca ar putea interveni asupra unui judecator de la Tribunalul Arad, astfel incat sa fie admis un recurs care ar .

Un judecator din Arad a fost ridicat de DNA dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Un judecator de la Judecatoria Ineu Arad) a fost ridicat, joi, de procurorii DNA Timisoara, dupa ce a fost prins cand primea 500 de euro si telefoane mobile in valoare de o mie de euro pentru a da un verdict.

Grabiti pregatirile pentru masa de Craciun! Porcii au fost arvuniti din vara

Mai sunt trei saptamani pana la Craciun si in curand se da startul cumparaturilor. Pentru masa traditionala, insa, mobilizarea a inceput din timp. Porcii din curtile taranilor sunt arvuniti inca din vara, iar tuica facuta in casa e deja pe terminate.

Surse: Managerul spitalului GROAZEI din Ploiesti a fost suspendat din functie. Consiliul Judetean Prahova neaga informatia

Managerul Spitalului Judetean din Ploiesti, Adrian Strambeanu, a fost suspendat din functie, sustin mai multe surse. Concluziile preliminare ale anchetei de la Spitalul din Ploiesti indica faptul ca, desi i-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )